Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
[ external image ]

Pil ktos? Mimo ze duzo wódy nigdy nie pilem, a te testowane ograniczaja sie do znanych marek, to gdy kumpel dostal litrowego OZONE to bez problemu obalilismy we dwoch, w dodatku popita tylko psula wlasciwy smak:]
Wszystko co piszę jest fikcją
Kłamałem z tym u góry :)
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Tylko chujowe wódki się popija.
I'm broken.
  • 2518 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dzielnicowy »
Generalnie pije wyborową, ewentualnie maximusa. Ale i tak czysta wódka nie należy do moich ulubionych trunków, dlatego piję średnio raz na 3miesiące :-D Jeśli chodzi o wódki gatunkowe (smakowe) to najczęściej wybieram "Żołądkową Gorzką z Mietą". %-D

A najlepsza wódka jaką miałem okazje spróbować to: Diplomat Classic. Nawet ciepła wchodziła dużo lepiej niż wszystkie inne razem wzięte :cool:
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Z ciepłych to najlepiej w życiu weszła mi Niemirofka brzozowa.
I'm broken.
  • 210 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezystor83 »
ja nie pije wódy jak już to piwo, od wódy bardziej wole się naćpać :D
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
czajnikof pisze:
Gorzka żołądkowa zajebista jest... ...Bez przepoi, z gwinta i wchodzi jak ded- nie boi się nic. :D
TA JES!!
Ale tylko ta mietowa ;]
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
dobson pisze:
czajnikof pisze:
Gorzka żołądkowa zajebista jest... ...Bez przepoi, z gwinta i wchodzi jak ded- nie boi się nic. :D
TA JES!!
Ale tylko ta mietowa ;]
A jak :D
Bez zapity można walić.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
Polska, tradycyjna siwucha :) Z około-wódek: gin, rum, nic na myszach (whisky) :)
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 749 / 5 / 0
Siwuszka - ^_^
I'm broken.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
korkorio pisze:
Tylko chujowe wódki się popija.
kiper? czy man's haal's?
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.