Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
do jakich kolwiek uzywek trzeba podchodzic z duzym dystansem ;) zycia sie z nich nie nauczymy tak samo jak z ksiazek ;) zycie jest tu i odpowiedzi tez sa tu ;)
Widzę, że rozumujecie w kategoriach 'życie jest zbyt poważne by z niego szydzić' to jest dopiero nadymka "Trochę dystansu stary".
ok, koniec nadymki, pzdr.
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
A ty teraz nie dyskredytujesz, bejb? Jak to wygląda?
"naszych wypowiedzi" - ale się zbiegowisko porobiło, widzę, że występujesz przed cały ten tłum, ja tam wypowiadałam się w swoim imieniu.
Czemu nie mogę się zaopatrywać na dopalaczach? Tylko przez wzgląd, że 99% kupuje tam sd dla BANI? Ale co to ma za związek?
"Co Ciebie to boli?" A ciebie?
one love
brd pisze: Ale cię to wszystko razi, chcesz mnie teraz nawracać? No popatrz, tak bardzo robi ci ta 'pewność'? To tylko moja rozkminka, możesz to zdeptać i przekręcić pod butem, no o co ta jazda? OLEJ.
EDIT: dodam tylko że bardzo podobał mi się sposób w jaki opisałaś swoje bogate doświadczenie (w kategoriach fantastyki popularno-narkotykowej), dlatego dyskutuję. Nikogo nie chcę nawracać, sama doskonale wiesz OCB.
nie pisz już, bo zniechęcasz ludzi z podobnymi doświadczeniami, którzy mogliby dodać coś wartościowego do całej tej sprawy.
EDIT: mogę jeszcze wytrzepać?;)
Wydawałoby się Brd, że Ty już wszystko napisałaś. Jak masz ochotę, to zaloguj się na innym koncie i dodawaj ile dusza zapragnie i znaków Ci stanie. Będę czekał.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.