paniKetamina pisze:nie funkcjonowalam normalnie kladlam sie na lozku potem wstawalam chodzilam po pokoju potem znowu sie kladlam i tak w kolko. Nieprzyjemne uczucie. Na szczescie wszystko mineloalchemist pisze:Przez te dwa pierwsze dni dość "normalnie" funkcjonowałaś czy w łóżku spędziłaś cały czas?
ibogę zażywasz bez żadnej innej substancji czyli że walił ją tuż przed, na, lub w czasie skręta. Oprócz typowego skręta dochodzi działanie ibogi i flufffff. Trzeba zaczynać nisko, dorzucając z czasem i w razie czego odrazu zaprzestać.
@wolfster
zauważ jak często ludzie wracają do ćpania czegokolwiek (fajki,gandża,włodek,bruno) bo życie na trzeźwo ich nie "rajcuje".
Tutaj jest taka sama sytuacja - to nie tak, że wróciła mu chęć na H (wcześniej przez 2 miechy nie chciał) tylko sam stwierdził, że to nie warto etc. (o ile to ten o którym ja wiem). iboga zmniejsza także tolerkę na opiaty do zera, oczyszcza wątrobę i różne inne.
Czy dzieki swietej Marii ibogaina jest lepiej znosna?
Dziwi mnie jedna sprawa. Ten wątek trwa od 2007 roku do dziś, wprawdzie z przerwami ale w miarę regularnie Ktoś coś napisze - nawet w tym roku. Mimo tak długiego czasu, praktycznie wszystkie posty krążą wciąż obok tematu, wiedza nie jest w 100% pewna czy sprawdzona. Brakuje obszernych raportów z doświadczeń czy chociażby klinik leczących uzależnienia....
A jestem pewien, że kiedyś (nie wiem jak dawno temu, ale dawno :P) czytałem NA TYM forum (nie pamiętam w jakim wątku), bardzo obszerny tekst o ibogainie. Był pisany przez jednego z nas, po polsku. Z tego co sobie przypominam, facet kontaktował się chyba z jakimś holenderskim lekarzem czy kliniką. Musiał wysłać im wyniki swoich badań o jakie poprosili i wtedy otrzymał od nich odpowiednią dawkę. Spisał bardzo dokładnie swój trip, zdaje się, że opiekowała się nim żona. Podróż trwała chyba nawet ze 2-3 dni!
Nie mogę tego nigdzie znaleźć, nawet duckduckgo nie jest w stanie pomóc. Ktoś coś wie?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Pij eter, będziesz wielki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.