najlepiej taki ktory by mnie za bardzo nie zajebal mulem ale i tez a moze przedewszystkim nie pobudzil...zbyt mocno .
a ten sulpiryd to jednak pobudzajaco dziala???
najlepszy moim zdaniem by byl taki slabszy neuroleptyk...
kurwa ja juz nie wiem
wkurwilem sie bo to maskuje objawy a nie leczy
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Ale do czego dążę? NIKT MI NIE POWIE , że np paroxetyna po 12 godzinach czy nawet po 24 to efekt placebo, brałem przez ciąg 6 miesięcy w dawce 40mg/rano(około 8 miechów temu zakończyłem terapie) temu i 3 dni temu wziąłem 40 mg paroxetyny. I NIE POWIESZ MI jak nad ranem o godzinie 4 budzisz sie z ja to tak nazywam " piskiem w głowie" ogólnym pobudzeniem i z brakiem chęci do spania i takim "dziwnym rozbudzeniem". Generalnie reasumując może w moim przypadku ciężko o efekt placebo jeśli chodzi o antydepresanty no może jeśli jesteś osobą początkującą która pierwszy raz ma doczynienia z jakim kolwiek antydepresantem. Dobra urywam wypowiedź bo mam już ciężkie myśli idę w kimono jutro dokończymy rozmyślenia.. Pozdrowienia dla ludziii którzy rozumieją i wiedzą że te sprawy isnieją!!!!
niebieskinamiestnik pisze: Paroksetyna jako, że ma krótki okres półtrwania to powinno móc się ją odczuć po kilku godzinach.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
dobrze miec cel, bo zycie z dnia na dzien to jest gowno warte
ps. pozatym zyjemy w takich czasach i w takiej polsce w ktorej nic sie nie dzieje, nie pizgaja cie na ulicy, nie ma wojny, zagrozenia, wiem ze to dobrze, ale patrzac z perpektywy kogos komu sie nie chce zyc - mogloby byc inaczej :p
Leki które mają okres półtrwania w dniach są dzielone na dzienne dawki inaczej niż te z krótkim okresem.
W uproszczeniu - dostaniesz 20 mg substancji której ma być w Tobie około 100 mg jeżeli ma okres półtrwania kilka dni.
Inna substancja która ma okres półtrwania kilkanaście godzin - to jak masz mieć 100 mg w sobie to dostaniesz poprostu 100.
Wynika z tego taka różnica: Pierwsza substancja nie da zauważalnych efektów po jednym wzięciu. A dopiero po skumulowaniu się jej po kilku dniach brania. Druga da znacznie szybciej ten efekt.
nie warto się użalać trza próbować różnych środków,
Jogurt - to ma związek.
Leki które mają okres półtrwania w dniach są dzielone na dzienne dawki inaczej niż te z krótkim okresem.
W uproszczeniu - dostaniesz 20 mg substancji której ma być w Tobie około 100 mg jeżeli ma okres półtrwania kilka dni.
Inna substancja która ma okres półtrwania kilkanaście godzin - to jak masz mieć 100 mg w sobie to dostaniesz poprostu 100.
Wynika z tego taka różnica: Pierwsza substancja nie da zauważalnych efektów po jednym wzięciu. A dopiero po skumulowaniu się jej po kilku dniach brania. Druga da znacznie szybciej ten efekt.
tak jak NiezdrowyAntoś pisał nie tylko ssri czy snri leczy się depreche, jest sporo innych leków. Ja z ssri które mi gówno pomogły przerzuciłem się na snri gdy to nie zda egzaminu spróbuje abilify albo ketrel.
nie warto się użalać trza próbować różnych środków,
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.