Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mazurov »
nom ale mysle ze chacruna jest latwiej dostepna :)
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaffa »
Jak myslicie jak dlugo moge przechowywac extrakt z Banisteriopsis Caapi?
Bedzie ok do wakacji czy lebiej zamowic nowy przed sama sesja?
Jak myslicie?
  • 296 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: a. »
Ktoś wyekstrahował kiedyś alkaloidy z ruty, niestety kryształy po ok. pół roku okazały się nieaktywne już.
Na Twoje pytanie nie znam odpowiedzi.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Nie wiem jak z tym przechowywaniem ekstraktu. Ogólnie zasady pewnie te same, co zwykle czyli szczelne zamknięcie, ciemne, suche miejsce ale nie wiem na stówę. Z czasem przechowywania to już w ogóle.
Wiesz, zamówisz nowy ale pewności nie masz, ile faktycznie już leżał. Chyba, że sprawdzona miejscówka.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaffa »
Najlepsrzym wyjsciem bedzie chyba zamowic nowey extrakt przed.
A co z tym? Caapi samo dziala to wiem, ale jak? Warto to zjesc, np w polaczeniu z mj?
Probowal ktos?
Szkoda mi po prosty wywalic :-)
  • 13 / / 0
Dzieńdobrywieczór Wszystkim z okazji mojego pierwszego posta na HR. :-D
Zmobilizowany przez ten temat (plus kilka innych) postanowiłem przenieść się na jakiś czas z apteki do ogrodu. Powiedzcie mi, znalazłem taki dwa cudeńka:
- Peganum harmala - Ruta stepowa (6,90zł/5g), słowo-klucz w tej zabawie to magicznyogrod
- Mimosa hostilis - Róż purpurowy (27,87/10g), słowo-klucz to dopalacze
1. Czy chodzi dokładnie o to?
2. Ktoś testował już internetowych sprzedawców ukrytych pod tymi kluczami?
3. Jakie najlepiej dobrać proporcje?
4. Z czym jeszcze można ewentualnie łączyć napój szamanów?
Serdecznie pozdrawiam
Ludzie są jak frytki. Każdy inny.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
1. Tak, to jedna z bardziej popularnych 'wersji' yage.
2. Ja nie %-D
3. 10g mimosy/5g ruty powinno byc ok.
4. IMHO nie ma sensu laczyc tego z innymi substancjami. Dobrze zrobiona yage jest na tyle silna, ze zapewni ci dostateczne wrazenia. Jesli mialbym cos dorzucic to pewnie MJ by sie spisala, jak zwykle zreszta.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Nie wyrzucaj, jaffa. Coś tam wykombinujesz, hehe.

1. Popularnych u nas i takie tam. W dżungli najczęściej jest to liana Banisteriopsis Caapi plus Psychotria Viridis.
2. Nie znam, chyba.
3. 3, 4 gramy ruty robią swoje. Co do mimozy to jeśli jest pierwszej jakości, 10 gram może Cię "lekko" poturbować.
4. Z czym chcesz łączyć ayahuascę i po co?

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Z tego co widzialem na tych dopalaczach to mimosa od nich nie jest chyba jakas silna. (patrzac na sposob w jaki jest zapakowana)
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 296 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: a. »
Co masz na myśli?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.