Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: konserwa »
MadRider, ale własnie ten cały pospiech, ta gonitwa, jest dążeniem do tego specyficznego, błogiego momentu wypoczynku. Nic nie moze być idealne.
Uwaga! Użytkownik konserwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
ech to dlatego że krótko siedzisz w tym to tak piszesz trzymaj się
Ostatnio zmieniony 23 września 2007 przez MadRider, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 561 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Ja to doskonale rozumiem..Nastawienie nastawieniem, ale on nawet nie mógł poczuć za bardzo tego ciepełka;)
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Winlost »
Nom bo równowaga musi byc -

jak naczujesz się tego ciepła ciepła ciepła,
to musi potem odbębnic organizm swoje i czujesz zimno, zimno, zimno...

Jak jest fajnie fajnie fajnie, to potem jest chujowo chujowo chujowo.

Jak bierzesz sterydy to rośniesz rośniesz rośniesz,
jak przestaniesz je brac to spada masaaaaaaaaaa. I 5 lat cwiczen idzie się jebac i jedynie co zostaje to rozjebany organizm i deprecha.

Dlatego, naturalnie - bez dopalaczy, zachowacie siłe i witalnośc. :D
" Nie atakuj, ale zaatakowany zakatuj "
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Chciałem sie spytać o kilka rzeczy dot. hery z czystej ciekawości , bo nigdy opiatwó nie zamierzam próbować.

Co takiego jest wyczuwalnego w działaniu pomiędzu heroina a morfiną poza intensywnością doznąń? Oraz czy po opiatach też jest coś takiego jak zjazd i w jaki sposób jest on inny od tego po fecie czy mdma, bo głównie z tym do czynienia miałem?
  • 122 / / 0
KAŻDY MÓWIŁ PIERWSZY RAZ/// TY TEŻ TAK MÓWIŁEŚ - TY TEŻ SAM SIEBIE OKŁAMAŁEŚ>...

MÓWIĘ CI WEŹMIESZ TO I POPŁYNIESZ - NIE USPRAWIEDLIWIAJ SIĘ LECZ PATRZ RACJONALNIE... nie jesteś hyper-men. Każdy mówił raz, 99,9 % tak mówiła, a wiesz ile się ocaliło ? 1%/.

Tak ku przestrodze... kiedy na chwile rozsądek Ci się schowa za głowę.

Po tym nie ma zejscia... jest pustka, i chcesz juz wracac znowu do tego ORGAZMO...
Zamiast zjazdow potem masz skręty... to tłymaczy brak zejścia.
  • 507 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: PilotTupolewa »
Ale Winlost pieprzysz.
Fajnie że chcesz uświadamiać, ale przeginasz chłopie. Każdy ma swój rozum.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
@Winlost
I tak wątpie, że przekonasz kogokolwiek tym co piszesz. Jeżeli ktoś naprawdę chce spróbować - zrobi to. Oczywiście masz dużo racji w tym co mówisz ale dołączam się do tego co mówi Arctic - każdy ma swój rozum - nie narzucaj na siłę swoich przekonań.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 122 / / 0
Piszę... każdy to wie, ale każdy ma chwilę słabości - czasami jeden argument przeciw... i stwierdzisz, - kurwa no niby racja...

Np. ktoś kto zapalił mery, wziął pixe - co kolwiek wziął - to go uzależniło od 1 razu - dlaczego ? Bo wziął drugi raz...

Niby chrzanienie, ale jakbyś tego nie nazywał - jak raz weźmiesz to 99,9% że siekniesz i drugi + potencjał HEROINY = sami wiecie... nikt nie chciał kończyc tak jak kończy.

Apeluję o rozsądek - i głębokie przemyślenie... rzeczy oczywistych. Nikt nie jest lepszy, każdy się tak samo wpierdala jak reszta ( mało wyjątków, wyjątek wyjątku - - - ).

Nie ma na to twardzieli...
P.S

MOŻNA POWIEDZIEĆ PO PROSTU KRÓTKO - każdy się przecenia... bo ja nie, dlaczego ja, ja nie jestem taki głupi itd każdy, każdy, każdy miał wtedy silną wolę itd - a co się okazuje ?? Wiadomo co.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Niby chrzanienie, ale jakbyś tego nie nazywał - jak raz weźmiesz to 99,9% że siekniesz i drugi + potencjał HEROINY = sami wiecie... nikt nie chciał kończyc tak jak kończy.
Wg. mnie Winlost dobrze prawi.
Ale Winlost pieprzysz.
Fajnie że chcesz uświadamiać, ale przeginasz chłopie. Każdy ma swój rozum.
@Arctic, spróbowałaś kiedyś browna ?
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.