Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 118 / 14 / 0
A jak z regeneracją mózgu po baklofenie/fenibucie+pregabalinie? Mam ADHD i Ocd Jestem od tego uzależniony+stimy chce z tego wyjść niewiem już jak tak bardzo chce poprostu żeby bliscy byli ze mnie dumni żeby ten horror uzależnienia sie już skończył
Bez baklofenu z pregabaliną nie moge spać mam takie koszmarne samopoczucie jest mi źle narazie odstawiłem tylko stimy, jedynie biore małe dawki medikinetu na przetrwanie, ciezko to opisac naprawde to co sie dzieje w mojej głowie az wstyd mi opisywać ale naprawde taka podejrzliwość uczucie bezsensu niewiem już jak sobie pomóc ciągle bym tylko spał mam jakieś chore wkręty
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.