Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 311 / 53 / 0
Być może kwas, jednak muszę zaznaczyć że muchomory długo leżały by na koniec przed dokonaniem żywota skończyć w piekarniku.

Nic mi nie wiadomo by kwas miał również działanie psychoaktywne.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 7 / 0
Chociaż jak tak teraz myślę to w piekarniku większość kwasu i tak powinno się zdekarboksylować do muscymolu.
  • 5093 / 876 / 0
Aj. DXM to takie ścierwo w porównaniu z arylkami jeśli chodzi o uboki fiz...
ketamina, 3 meo pcm, 2 oxo pcm.
Od kety zacznij. Lepe na dziurę walnij to zapomnisz o dexie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 311 / 53 / 0
*jednak kwas ma działanie psychoaktywne kilkukrotnie słabsze

To by też tłumaczyło dlaczego większą dawka świeżych muchomorów jest klepliwa. Jednak delirycznych stanów nie uświadczyłem a przeciwnie wyciszenie i stan świadka.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 7 / 0
Pisałem w pierwszym poście, że nie lubię ketaminy...
  • 1974 / 521 / 0
to MDMA + ketamina :halu:

nie znam drugiego tak serotoninowego dyso jak DXM a chętnie bym poznał
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 311 / 53 / 0
@blokowiska666
Eso, bieso
Da się jakoś podbić w nim sero jeszcze bardziej? Nie chodzi mi o miksy tylko proste sprawdzone babcine sposoby.
  • 3446 / 715 / 9
Dorzuć kwacha. Hehe nie wiedziałem, że babcie walą galaxyflipy.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 311 / 53 / 0
Nie wiedziałem, że miks LSD z cacodynem doczekał się takiej pięknej, kultowej nazwy.

A z grzybami to jak to się będzie nazywać? Bo tylko taki znam.
I chodzi o babcine wypróbowane sposoby, jakiś tymianek, kurkuma czy podbiał.
  • 3446 / 715 / 9
Hippiekittyflip. Ale to z ketą. A z dexem. Hmm. Akogrzyboflip?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 18:51:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750272612'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.