Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 366 / 0
rozlozyc rece moge, bo wszystko co napisalas, wyklucza skuteczne leczenie a wrecz powoduje zatrucie i pogorszenie stanu ogolnego, tak wiec z twoja wiedza na ten temat, najlepiej jakbys nic zupelnie nie robila, nie pila, nie palila, nie cpala, NORMALNIE jadla, nie brala zadnych proszkow niewiadomego pochodzenia szczegolnie
  • 12 / 1 / 0
ZX - Panie, ale ja jem normalnie. Dietetyk byłby dumny, poważnie. Nie ćpiem, to mój ogromny sukces. Piję, fakt, ale ograniczam. Proszki, o których piszę to witamina D3, K2, magnez i skała wulkaniczna. Ze sprawdzonego źródła, głupia to może i jestem ale nie nieodpowiedzialna i lekkomyślna :P tak czy siak dzięki.
  • 3649 / 996 / 2
AMPK i wszystko co się z tym wiąże
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.