Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1305 / 162 / 0
Zbadaj te hormony

Ja też biorę opio i bzb i inne @Mordarg
.ale gdy chociaż uslysze coś co w 1% można skojarzyć z sexem czuje że mi kutas staje kwestia hormonów

Opio podnoszą poziom prolaktyny która obniża dopaminę
Wystarczy 1mg kabergoliny na tydzień i ten problem znika

A i aktywny seksualnie ćpun powinien brać proviron/testosteron bo inaczej to nie ma s nsu

Ja zdaje sobie sprawę że nakurwiam leki na wszystko i zdechnę szybko ale wolę żyć na 200% krócej
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 13 / 0
14 lutego 2021sclero2014 pisze:
Dokladnie napisz coś więcej czy robiłeś badania krwi bardziej rozszerzone itp bo sama choroba nie jest przeciwwskazaniem do HTZ.. wiem też mam ciężką chorobę nie nieuleczalna i jestem na HTZ i czekam na to coś: ) ze libido wróci i będą erekcje w najmniej spodziewanym momencie itp . Napisz coś więcej
Jak to? Można być na HTZ i mieć niskie libido? Czemu tak?
  • 3205 / 176 / 0
15 lutego 2021Anabolik pisze:

Opio podnoszą poziom prolaktyny która obniża dopaminę
Wystarczy 1mg kabergoliny na tydzień i ten problem znika
To jest bardzo wysoka dawka, stanowczo odradzam branie takich ilości i w ogóle kabergoliny bez zrobionych badań, bo za niska prolaktyna to też nie jest dobre.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
10 marca 2021tutanota1 pisze:
14 lutego 2021sclero2014 pisze:
Dokladnie napisz coś więcej czy robiłeś badania krwi bardziej rozszerzone itp bo sama choroba nie jest przeciwwskazaniem do HTZ.. wiem też mam ciężką chorobę nie nieuleczalna i jestem na HTZ i czekam na to coś: ) ze libido wróci i będą erekcje w najmniej spodziewanym momencie itp . Napisz coś więcej
Jak to? Można być na HTZ i mieć niskie libido? Czemu tak?
Wpływ hormonów na libido w dużej mierze zależy od ich proporcji względem siebie. Ponadto niskie libido może wynikać z hormonów innych niż te, które wymieniane są w danej terapii, albo w ogóle od innego czynnika niż hormony. Hormony nie mogą stanowić swoistej "łatki" na problem leżący gdzie indziej.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
15 lutego 2021SimonsYolo pisze:
Nic nie biorę. Od ponad dwóch lat czysty (wcześniej na luzie alko, mj, mka, LSD).
Po prostu chodzi o to, że nie mam problemów erekcyjnych. Nie mam problemów z osiągnięciem orgazmu. Od jakiegoś czasu mam problem z chęcią na seks, a od niedawna z całkowitym brakiem takiej chęci. Po prostu mi się nie chce. I to jest mój problem.
Wcześniej po rozpoczęciu terapii na SM, od kiedy zacząłem brać leki, to miałem problemy erekcyjne - zniknęły same. Tak samo z osiągnięciem orgazmu - również zniknęły. Ale kompletny brak ochoty na seks, to tak jeszcze nie miałem.
OPie, a jakie Ty masz w ogóle podejście do seksu? Co o tym myślisz? Czy powinno się seksić? Jeśli tak, to kiedy, jak? Jakie są Twoje wierzenia na temat seksu?

Co do SM. Czy odczuwasz zmęczenie? Mam trochę inny problem z ciałem niż Ty wywołujący zmęczenie. Biorę na to LDN tj. Low Dose Naltrexone. Pomaga z efektami ubocznymi problemu, które obniżają libido. Wg stron o LDN, LDN pomaga walczyć z SM. Może Cię to zainteresuje. Może pomogło by także pośrednio z libido, tak jak mnie.
  • 1305 / 162 / 0
Ja zauważyłem że mimo wysokiego teścia wysokiej dopaminy jak nie wrzucę baclofenu to mam libido i tak z dupy dopiero jak wleci z 60mg wtedy jest ogień i to dosłownie
Chyba coś sobie w głowie rozwaliłem żarciem tego tyle miesięcy prawie że non stop do 160mg/d
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
@Anabolik Efektem ubocznym zbyt wysokiego estradiolu jest często niskie albo brak libido. Przykładowo ja tak mam
  • 1305 / 162 / 0
@Limitbreaker
Bije teraz tylko enana 300mg/tyg i nic więcej chodzi o to że jak pojawi się baclofen to jest ogień
A bez to w sumie też nawet podczas przytulania pala od razu staje
Ale nie mam tak wybujałej fantazji i odhamowania
  • 3205 / 176 / 0
U mnie też na wysokim estradiolu libido odblokowywane jest przez gabanergiki

To, że to tylko 300mg nie zmienia, że pewnie masz wysoki estradiol
  • 102 / 17 / 0
przecież zerowe libido to błogosławieństwo, odchodzi wiele problemów, no i kobiety tracą nad tobą przewagę i możesz z nimi rozmawiać jak równy z równym 😆
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.