Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2710 / 579 / 0
Znowu ten sam problem, ostatnio waliłem 74 dni temu i tak było, ale wtedy wiązałem to z czymś innym niż wład - niesłusznie.
Teraz w dzień walenia i dzień po było spoko, metabolizm przyspieszony w chÓj, a teraz... Ja pierdole. Piję dużo, jem normalnie, mega dużo błonnika, jem dużo śliwek świeżych i suszonych, nic...

scalono - WRB

Już nie mogę edytować, niech ktoś scali.
Przekopałem internet i okazało się, że zaparcia w ulotce Adderallu są wymienione jako "very common side effect".
Wygooglujcie sobie "amphetamine constipation". Chujjowo, bo mi to się w pełni ustabilizowało chyba z 50 dni po odstawce...
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 347 / 75 / 0
Ja jak skończę ciąg to też przez kilka dni nie siadam na kiblu, choćbym nie wiem ile zjadł i czego
  • 2710 / 579 / 0
Najgorsze że u mnie to nie musi żaden ciąg być, starczy jeden dzień...
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1878 / 195 / 0
U mnie co zabawne wejście na fugę = koniec z załatwianiem xD kończę niuchanie odeśpię i wraca mi sranie
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 26 / 1 / 0
poradzicie coś poza szlugami kawą z ekspresu i tabletkami Dulcobis i Espumisan ? Próbowałem poza tym jeszcze tabletek Manti na wzdęcia i Travium, wszystko słabo pomaga a już 3 tydzień lecę i boje się że mi jelita wybuchną
  • 917 / 235 / 0
Nigdy zaparć po stimach nie miałem, ale na zaparcia po opio pomaga laktuloza, w każdej aptece w formie syropu.
  • 2813 / 365 / 0
@junkiexl właśnie czytałem że na typowe zaparcia po opio laktuloza nie jest najlepszym pomysłem, u mnie nie pomogła nigdy a Dulcobis bardzo dobrze sobie radzi jeszcze jest jeden środek jak kogoś nie rusza z 2 tyg ( ja miałem takie przypadki ) Fortrans środek który podaję się przed kolonoskopia ma moc ale jest w huj nie smaczny ze tak określe..
  • 100 / 19 / 0
Olejek rycynowy. Ale ostrzegam - jego smak powoduje traumę do końca życia. Wlać na haust do gardła 30 ml i natychmiast zapić np maślanką owocową, co najmniej 0,5l. Po 5-8 godzinach zrobi przeciąg.
Alternatywa to Enema, ale trochę drogo wychodzi i nie każdy przełamie się, żeby ją "obsłużyć". Do tego zruszy tylko to, co siedzi "na końcu" a olejek spuści z całości.
W.w w aptece bez recepty.
A Espumisan to nie na zatwardzenie tylko gazy, jak "jeździ po kichach".
  • 6 / 1 / 0
Po wiecznym ciągu przez 5,5 roku z przerwami poprzez brak zaopatrzenia postanowiłam odstawić, a przynajmniej ograniczyć w dużej mierze. I tu największymi problemami są wieczny apetyt i ogromne zaparcia. Olej rycynowy czy senes mnie nie satysfakcjonują, bardziej polecałabym sól epsom - możliwe szybsze działanie (ale nie zawsze) oraz zdrowsze, tylko uwaga na smak - najokropniejsza rzecz jaką próbowałam. Ale czy macie coś na apetyt oraz inne sposoby na zaparcia? 5,5 roku robi swoje... :(
  • 4 / 1 / 0
Mam bardzo podobnie więc nie czuj się odosobniony XD nie jest to problem paru dni, raczej po zjezdzie albo na nim problem mija, ale gdy wale po pare dni, to o posiedzenie na tronie ciężko, a pomimo wszystko jest to uciążliwe w chuj. Co mogę polecić, to błonnik, dużo wody, kawa, nikotyna, woda z cytryną. Jeśli należysz do tych odważniejszych, to możesz wypróbować metode mojego kolegi i pomasować się po dziurze, podobno działa, ale nie wiem nie sprawdzałam XD Na koniec, patrząc z mojego doświadczenia, to gdy walimy nawet nie zdajemy sobie sprawy jak mało jemy i moge tylko podejrzewać jakie dziwne procesy się dzieją podczas trawienia po fecie, (co ogólnie też muszę zgłębić) i na chłopski rozum, chociaż może być to nieprawda w chuj XD to po prostu nie mamy czym srać XD o żarcie podczas fety to raczej trudno, zazwyczaj sięgasz po jakąś przekąske gdy masz wrażenie że cały żoładek ci wyjadło i zaraz zejdziesz XD wiesz lepiej się nawet nie zabierać za jedzenie, ale mam nadzieje że przez 2 lata problem zażegnany :)
Pamiętaj! Nie po kablach...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.