Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5324 / 956 / 0
Spoko nie będę się spierać ja też takie eksperymenty przeprowadzałem i nie dzialalo zresztą jest to raczej pewna i potwierdzona informacja ale jak na Ciebie działa to nie widzę problemu dalsza dyskusja nie ma sensu, możesz prowadzić dalsze testy.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1524 / 392 / 13
15 czerwca 2026Detronizator2 pisze:
15 lutego 2026Ahanai pisze:
Ale po prostu skręciłeś papierosa mieszając tytoń z proszkiem?
A może można nasączyć tytoń roztworem?
Opisz proszę dokładnie jak to zrobiłeś
Po prostu skręciłem papierosa z tytoniu z proszkiem.
@serotoninowy Empirycznie sprawdziłem, że działem. Sprawdzałem więcej niż raz, więc niczym mnie nie przekonasz, że jest inaczej. A doświadczenie z amh mam na pewno nie mniejsze niż ty.
to był siarczan czy coś innego? widziałem chyba kiedyś filmik z eksperymentu ze spalaniem różnych rodzajów soli amfy ale to raczej było badanie żeby zbadać ich właściwości (tzn które topią się szybciej, w jakiej temperaturze itd) a nie która lepiej będzie dybać…

i tak trzeba postawić sprawę jasno — vapo to nie jest najrozsądniejsza metoda administracji tej substancji ze względu na toksyczne właściwości
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1063 / 316 / 5
@Czoug szczerze mówiąc, nie pamiętam, wydaje mi się że to nie był siarczan, ale jak już mówiłe, nie pamiętam.
niemniej, zgodzić się muszę, vaporyzacja to nie jest narozsądniejsza forma administracji amh
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.