Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8 / 6 / 0
Na pomorzu w tym roku chyba beda szybciej, pogoda zaczela dopisywac. Fotki z piatku, cale 2 sztuki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 6 / 8 / 0
Po miesiącu szukania miejscówki w Norwegii łączka obdarowała nas 60 sztukami i był pierwszy trip z kumplem było bardzo miło :). Zrobiłem zdjęcie swojej porcji.
  • 6 / 8 / 0
Dzisiaj na nowej łączce taką parkę spotkałem. :)
  • 23 / 10 / 0
:ręka: Hahaa :D U mnie w WLKP już się pokazały i ta znacznie sporo %-D %-D
Tak patrząc ten myk z sokiem z czarnej porzeczki i cytryną to powiem wam ludzie Zmiotło mnie z planszy na bardzo długo po 3g :ręka: gdzie wczesniej nie miałem takiej loty po takiej ilosci :halu:
%-D :*) :gun:
  • 12686 / 2456 / 0
W sumie wczorajszej nocy mocno polało... chyba wiem, czego jutro będę szukał. Mieszkam w górach i często ludzie z całej Polski przyjeżdżają w moje okolice po łysice.
  • 16 / 3 / 0
Zawsze mnie zastanawiało czy w górach wcześniej są bo w sumie jest zimniej niż na jakiejś rozległej polanie na 80m.n.p.m
  • 23 / 10 / 0
:liść: :extasy: Jeszcze pare godzinek i lece na polane :D Łapcie foto z ostatnich zbiorów :grzybki:
%-D :*) :gun:
  • 778 / 179 / 0
Ładne zbiory :)
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 871 / 119 / 22
Jest szansa na dobry sezon. W Mazowieckiem, 30 km na płd-wsch. od Warszawy 17 stuk na bardzo miodnej łące, w tym większość młodych (nie zrywałem ich). W 2018 nazbierałem na niej w listopadzie ponad 700 dużych i mnóstwo małych i przyschniętych, mimo widocznych znaków wcześniejszej penetracji (pety, puszka po bro)

Obrazek
  • 778 / 179 / 0
W ten weekend chyba wybiorę się z samego rana na jakieś dłuższe kilkugodzinne łowy zachęcony tymi wszystkimi zdjęciami. Aż ślinka cieknie.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.