Jak często zażywałeś kodeine czy było to uzależnienie czy binge?
I thought I was someone else, someone good
Często się myli dane cechy charakteru z głupotą.Można być debilem i być uważany z mądrego i odwrotnie.
A propos tytułowego zagadnienia...na mnie w sposób czasowo zmniejszający inteligencje lub eksponujący cechy charakteru które mogą ze mnie zrobić na pozór głupszego zaliczają się
-pregabalina,często robię po niej głupie rzeczy i inaczej myślę
-ketony,mózg paruje
-benzo w większych dawkach
-mj
-alkohol tu nie muszę mówić
Za to w sposób widoczny intelektu nie zmienia mi
-amfa w rozsądnej dawce,w dużej ogólnie też nie,ale przychodzą do głowy specyficzne pomysły co generalnie może być brane jako głupie
-MPH
I narazie tyle bo pregabalina zaczyna działać i hipokamp szwankuje
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
To taki super nootrop.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Podziel się posiłkiem, chamie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.