Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
108
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
11
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 496

ODPOWIEDZ
  • 2242 / 373 / 0
Dużo sie trzeba nalatać i kombinować żeby majkę ogarnąć ?
koda droga w uj

z takimm DHC jest nawet problemm chyba ze zajebiesz kilka recek z pieczatkami i wypiiszesz sobie kilka paczekk na zniżke
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 30 / 2 / 0
Widzieliście tasiemca ''Letnie polowanie na kodeinowych śmieci'' -_- kurwy jadą po naszej kodzie coś z tym trzeba zrobić XD
  • 218 / 51 / 0
Polecam wpieradlać więcej thiocodinu, mocniej pogrzeje, więc będziesz miał wyjebane na jakieś tasiemce + szybciej umrzesz, więc i tamtejsi bywalcy będą zadowleni.

czysty profit
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 995 / 104 / 0
Ja tam czytam wasze posty, robie sobie zaklady ktory z was zacznie srac krwia jako pierwszy.

Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 15 / 0
Nowa knajpa kodeinowa to trzeba świetowac. Tylko tym razem zatańczylem z syropkiem [emoji14]
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 497 / 12 / 0
chuja a nie zakłady robisz, obudź się, zesrales się

pregabalina ile przed koda?
p
email: 853156@protonmail.com
  • 422 / 21 / 0
Sytuacja z dzisiaj.

Chciałem sobie zjeść trochę kodeiny, bo mam taki etap w życiu że lubię się opio porobić.. codziennie. No więc po przebudzeniu wziąłem rower i pojechałem do aptek. Wszystko poszło w sumie bez żadnych ekscesów, ale kierownik pierwszej apteki wgl nie wiedział że jest antidol 15, oferował mi 10, no ale zajrzał do szuflady i wyciągnął, ku jemu zdziwieniu antidol 15, a nie 10. Chociaż też wpadłem w lekkie zdziwienie, bo antidolu nie jadłem jeszcze w życiu.

Gdy wróciłem do domu, znalazłem świetny sposób na obróbkę antidoli. Jako że jestem świeżo po kursach barmańskich, to ogarnąłem sobie zestaw barmański. Pierw wrzuciłem w shaker dwa opakowania antidolu i moździerzem rozkruszyłem tabletki na jebany pył. W tym momencie wstawiłem wodę do przegrzania, ponieważ nie miałem żadnej butelkowej wody, a nie chciałem pić syfu z kranu. No i wróciłem do pokoju, montowałem filtr z wacika kosmetycznego do shakera i poszedłem po wodę i zalałem wszystko. Dopiero po dostrzeżeniu że paracetamol również się rozpuścił we wrzątku, dowiedziałem się że powinno się to robić zimną wodą, no chuj. Jakby tego było mało, w amorze wkurwienia i smutku chciałem ratować swój roztwór, rozmyślałem nawet nas destylacją ( co nie przyniosłoby pozytywnego efektu ), no ale zanioslem shaker do zamrażalnika, i w momencie wkładania ten shaker się rozczłonkował i wszystko się rozlało na podłogę, no mega się podirytowałem. Tera leżę i myślę czym się porobić w pracy, ehh...

Zestaw barmański to bez kitu protip na obróbkę antidoli.
  • 1916 / 335 / 2
@wkurwionygnoj jaki antidol 10? Pierwsze słyszę o takiej dawce. Kiedyś był antidol 20 z 20 mg kody i chyba 500 mg paracetamolu, teraz jest własnie antek 15 z 15 mg kody, ale antidol 10? Nawet duckduckgo nic o tym nie mówi.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 4 / 0
Co to za ankieta, jakie noddy po kodeinie Kek XDD
Ćpałem to gówno prawie 3 lata i nigdy nodda nie miałem.
Uwaga! Użytkownik MadKing nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 51 / 0
chuyowe to gowno, grzeje z godzine i to niewystarczalnie a przynajmniej na tyle ze mysle dalej o samoboju, zyczcie mi odnalezienia majki nim sie kurwa zabije
ja nawet nie chodze
ja latam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.