Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
7%
Zażywając stymulanty
38
5%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
3%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
3%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
12%
Nie wychodząc z domu
167
19%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
2%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 480

ODPOWIEDZ
  • 2199 / 366 / 0
Dużo sie trzeba nalatać i kombinować żeby majkę ogarnąć ?
koda droga w uj

z takimm DHC jest nawet problemm chyba ze zajebiesz kilka recek z pieczatkami i wypiiszesz sobie kilka paczekk na zniżke
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 30 / 2 / 0
Widzieliście tasiemca ''Letnie polowanie na kodeinowych śmieci'' -_- kurwy jadą po naszej kodzie coś z tym trzeba zrobić XD
  • 218 / 51 / 0
Polecam wpieradlać więcej thiocodinu, mocniej pogrzeje, więc będziesz miał wyjebane na jakieś tasiemce + szybciej umrzesz, więc i tamtejsi bywalcy będą zadowleni.

czysty profit
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 995 / 104 / 0
Ja tam czytam wasze posty, robie sobie zaklady ktory z was zacznie srac krwia jako pierwszy.

Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 15 / 0
Nowa knajpa kodeinowa to trzeba świetowac. Tylko tym razem zatańczylem z syropkiem [emoji14]
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 497 / 12 / 0
chuja a nie zakłady robisz, obudź się, zesrales się

pregabalina ile przed koda?
p
email: 853156@protonmail.com
  • 421 / 21 / 0
Sytuacja z dzisiaj.

Chciałem sobie zjeść trochę kodeiny, bo mam taki etap w życiu że lubię się opio porobić.. codziennie. No więc po przebudzeniu wziąłem rower i pojechałem do aptek. Wszystko poszło w sumie bez żadnych ekscesów, ale kierownik pierwszej apteki wgl nie wiedział że jest antidol 15, oferował mi 10, no ale zajrzał do szuflady i wyciągnął, ku jemu zdziwieniu antidol 15, a nie 10. Chociaż też wpadłem w lekkie zdziwienie, bo antidolu nie jadłem jeszcze w życiu.

Gdy wróciłem do domu, znalazłem świetny sposób na obróbkę antidoli. Jako że jestem świeżo po kursach barmańskich, to ogarnąłem sobie zestaw barmański. Pierw wrzuciłem w shaker dwa opakowania antidolu i moździerzem rozkruszyłem tabletki na jebany pył. W tym momencie wstawiłem wodę do przegrzania, ponieważ nie miałem żadnej butelkowej wody, a nie chciałem pić syfu z kranu. No i wróciłem do pokoju, montowałem filtr z wacika kosmetycznego do shakera i poszedłem po wodę i zalałem wszystko. Dopiero po dostrzeżeniu że paracetamol również się rozpuścił we wrzątku, dowiedziałem się że powinno się to robić zimną wodą, no chuj. Jakby tego było mało, w amorze wkurwienia i smutku chciałem ratować swój roztwór, rozmyślałem nawet nas destylacją ( co nie przyniosłoby pozytywnego efektu ), no ale zanioslem shaker do zamrażalnika, i w momencie wkładania ten shaker się rozczłonkował i wszystko się rozlało na podłogę, no mega się podirytowałem. Tera leżę i myślę czym się porobić w pracy, ehh...

Zestaw barmański to bez kitu protip na obróbkę antidoli.
  • 1916 / 335 / 2
@wkurwionygnoj jaki antidol 10? Pierwsze słyszę o takiej dawce. Kiedyś był antidol 20 z 20 mg kody i chyba 500 mg paracetamolu, teraz jest własnie antek 15 z 15 mg kody, ale antidol 10? Nawet duckduckgo nic o tym nie mówi.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 4 / 0
Co to za ankieta, jakie noddy po kodeinie Kek XDD
Ćpałem to gówno prawie 3 lata i nigdy nodda nie miałem.
Uwaga! Użytkownik MadKing nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 51 / 0
chuyowe to gowno, grzeje z godzine i to niewystarczalnie a przynajmniej na tyle ze mysle dalej o samoboju, zyczcie mi odnalezienia majki nim sie kurwa zabije
ja nawet nie chodze
ja latam
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.