A co do źródła tej substancji to wystarczy zobaczyć kto to w darkmarkecie sprzedaje, vendor do tej pory mający same fenty i który nie wysyła do PL, z prostej przyczyny ... Do niedawna mieli jeszcze sklep w clearnecie ale razem z nowelizacją zawinęli biznes, z resztą produkcja i sprzedaż analogów fenta to śliska sprawa gdziekolwiek by to nie było. Potwierdza to tylko moje przypuszczenia kto stoi za produkcją tego.
Z resztą już mieli wpadkę z taką substancja co się miała nazywać REC jeśli ktoś kojarzy.
16 kwietnia 2019baltazargabka pisze: Z resztą już mieli wpadkę z taką substancja co się miała nazywać REC jeśli ktoś kojarzy.
Ogolnie wg mnie sliski temat.
Ps czy ten sam sklep wprowadzil:
1-[2-methyl-4-(3-phenyl-2-propen-1-yl)-1-piperazinyl]-1-butanone;
2-methyl AP-237;
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
lubię badać - ciekawostki - a to wydaje się dobrym materiałem do badań - bynajmniej do rozwiania "wątpliwości".
jeżeli to to: 3Cl-4F-P, to leci do mnie z ... => wysp. ( może to kogoś , na coś naprowadzi )
Kilka razy już się naciąłem na takie "hitowe nowości" a potem był albo płacz i hejt że nieaktywne albo seria zgonów :D
Lepiej przeczekać ten sztuczny hype i wyciągnąć wnioski za jakiś czas.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.