ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
MH*Metal Halide*po polsku *Lampa Metalohalogenkowa*
Te lampy potrzebują do pracy zasadniczo 3 częsci ponieważ niemożna ich bezpośrednio podłączyć do sieci elektrycznej:
-Statecznika
-Zapłonnika
-Lampy
  • 91 / 4 / 0
Interesuje mnie tylko ile cm nad rośliną musi być lampa LED i jaka ma być jej moc ? 25 W 150W ?
"Bakin' soda, I got bakin' soda"
  • 3523 / 51 / 0
Neurotoxic pisze:
Interesuje mnie tylko ile cm nad rośliną musi być lampa LED i jaka ma być jej moc ? 25 W 150W ?
Niestety nie odpowiem ci jakiej mocy lampę powinieneś zamontować(im więcej tym lepiej) ale trzymaj ją w takiej odległości od roślinek aby temperatura nie była wyższa niż 30 stopni. Z praktyki wiem,że 35 to już za dużo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.