...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 77 / 7 / 0
Jaki macie stosunek do MDMA na zejściu, mi się to wydawało strasznie dziwnym pomysłem, ale właśnie tak rozprawiłem się ze swoim zajściem z dwu I pół miesięcznego ciągu 10mg na dobę.
Choć nie wiem czy taki okres powinjen jakkolwiek dać skręta
  • 980 / 84 / 0
2.5 MC brane 10mg powodzenia
  • 712 / 83 / 2
Wszystko zależy od czasu ciągu + dawek. U mnie było to relatywnie długo, ale nie bardzo długo, ale dawki były ogromne. Regularnie żyłowałem tolerancję benzo rc (zwłaszcza Klonazolam) i w końcu wylądowałem na dawkach dziennych 14-18mg, gdzie 30mg nie potrafiło położyć mnie do snu, a brałem łącznie 2,5 roku i takie dawki przez ostatni niecały rok. Zszedłem na miksie przeciwpadaczkowym (topamax, depakina, tegretol) + heminevrin + śmiesznie małe dawki relanium pokroju tabletki dziennie. Do tej pory nie jestem wjebany w benzo mimo, że zdarzały się wpadki lub jednorazowe użycia np po nockach na psychostymulantach. Mam problem z opiatami prędzej już.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.