Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Ja zamówiłl żem dzisiaj prosze ja Ciebie kapsułki Kava Kava + GOU TENG z renomowanego sklepu SWISS HERBAL, mogłem zamówić w tej cenie korzeń lub ekstrakt prochowy, ale zdecydowałem się na kapsułki z powodu mojego syndromu dorzutki, czyli jak jest zajebioza...to ja chcę bardziej zajebioza, a kapsułki łatwiej kontrolować, kupiłem w osiedlowym lewiatanie herbatkę spokojną noc i marysieńkę konopną, jutro dzień uroczystości psychodelicznych....BTW. te kapsułki już testowałem i działa nawet z tłem alkoholowym, może cenę bym zmodyfikował na ze 15-20 zł w dół, ale i tak jestem hardcore happy.
Po prostu jak coś działa w większych ilościach dużo mocniej, może być stosowane do oszałamiania się i dlatego taka opinia kawy przy nierozsądnym używaniu.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 653 / 172 / 0
Ale wiecie, że podobno może uszkadzać wątrobę? To nie lepiej dobre prozdrowotne cbd do waporyzacji?
To już chyba od dwóch lat można kupować na legalu.
Ciekawe czy dałoby się waporyzować?
  • 3245 / 617 / 0
I może dlatego kava jest taka droga, co sprzyja elitom umiejącym używać jej w sposób rozważny i z rozsądkiem i nie idziesz do dilera po gieta kavy, co jest wypośrodkowaniem legalność/cena/właściwości.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 653 / 172 / 0
Ponoć jakościowo też bardzo się różni, jakaś tam odmiana z wysp Ameryki Południowej jest najlepsza ale ja się nie znam tak dobrze, tylko czytałem. I wiadomo, jak kupować to w pewnych legitnych sklepach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.