Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / 2 / 0
Aktualizacja mili Państwo. Miałem dziś nie palić ale mnie "namówił". Jak dla mnie za bardzo "pociągający". Ryzyko ciągu. Jednak to kurna pochodna fentanylu. Fajny. Za fajny.
  • 3406 / 534 / 0
Proszę o link na forum nt badań od SIN.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 2897 / 619 / 10
[mention]polymerase[/mention]
http://sin.org.pl/uwaga-czarodziej/
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 9421 / 1846 / 2
07 grudnia 2017guccilui pisze:
07 grudnia 2017STR88 pisze:
IMG_20171207_180223.JPG
N-(1-phenethylpiperidin-4-yl)-N-phenylthiophene-2-carboxamide; thiophene fentanyl

Obecny w składzie czarodziejskiej maczanki, co wiemy dzięki SINowi.
W sensie w tej obecnej? Dobrze wiedzieć, P. deklarował bufa. Działanie fajne, subtelne bez jebnięcia ;-) Bardzo dobrze sprawdzał się w miksie z innymi opio (DHC). Jak wygląda jeśli chodzi o moc w porównaniu do zwykłego f?
Butyr byl we wczesniejszej wersji.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1916 / 335 / 2
08 grudnia 2017Stteetart pisze:
07 grudnia 2017guccilui pisze:
07 grudnia 2017STR88 pisze:
IMG_20171207_180223.JPG
N-(1-phenethylpiperidin-4-yl)-N-phenylthiophene-2-carboxamide; thiophene fentanyl

Obecny w składzie czarodziejskiej maczanki, co wiemy dzięki SINowi.
W sensie w tej obecnej? Dobrze wiedzieć, P. deklarował bufa. Działanie fajne, subtelne bez jebnięcia ;-) Bardzo dobrze sprawdzał się w miksie z innymi opio (DHC). Jak wygląda jeśli chodzi o moc w porównaniu do zwykłego f?
Butyr byl we wczesniejszej wersji.
20 listopada 2017Pasjonat pisze:
zdradzić mogę tylko, że Czarodziej teraz jest po prostu na jeszcze innej pochodnej Bu-F.
Czyli i tu i tu mamy do czynienia z bufem i jego analogami. Tzn w praktyce już wyszło co jest w teraźniejszym czaro ;-)
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
UWAGA
Nie sugerujcie się już tym, że maczana na tiofenfentanylu jest słabej mocy, jej skład się zmienił (vendor poinformował o tym w swoim wątku) na prawdopodobnie coś mocniejszego.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 40 / 2 / 0
Vendor wręcz informuje że będzie zmieniał skład co miesiąc. Także zapowiada się gonienie króliczka. A szkoda bo jak dla mnie to cały ten tiofen był optymalny. I chętnie bym badał dalej.
  • 683 / 112 / 0
Ciekawe co będzie siedziało w kolejnych odsłonach, karfentanyl (żart jak coś, mam nadzieję że nigdy ww. się nie ziści)? :rolleyes:

Tym co dalej, mimo jasnej deklaracji vendora jak bardzo sobie (nie) ceni zdrowia i życia klientów, chcą zamawiać jego maczanę proponuję od razu zgłoszenie swoich kandydatur do nagrody Darwina.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 370 / 37 / 0
Moczylam czarodzieja w glicerynie zeby cokolwiek z dzialania poczuc a tu lipa. Vapowanie otrzymanego r-r'u nie dawalo zadnych efektow. Ok 3.8g na kilka ml.
Dzialanie charakterystyczne dla placebo. Zamowilem tez tiofentanyl od innegi vendora w ranach gratisu jak rez bedzie niekopliwy powtorze glikolowy eksperyment
  • 1 / / 0
Macie może więcej informacji na temat tej substancji? Dostałem od klubowego vendora i zastanawiam się czy jest warte świeczki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.