Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Oj namieszał autor, namieszał.
13 listopada 2017Ramcehov pisze: Ludzie co Wy wiecie o fecie !?!?! O kurwa nie czuję, że rymuję. Ale do rzeczy otóż Ja to żyję dzięki fecie i mj. Jestem w ciągu od przeszło dwóch lat i mam się całkiem nieźle i umysłowo i fizycznie poza małymi ubytkami które wyrządził mi jebany acatar. Ja mam taki system, że biorę dawki nie większe niż 0,8 g i regularnie się dobrze wysypiam max. 4 noce bez snu. A no i w te dni gdy nie biorę to jestem jak warzywo tzn. nie wychodzę z wyra.
14 listopada 2017Klepsydra pisze: Jak nie zostać ćpunem dzięki 1 prostej zasadzie.
Dilerzy go nienawidzą!
Ogólnie tak na prawdę to prognozowane są drastyczne spadki w obrotach dilerów sprzedających heroinę po tym temacie.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Podaj swojego maila lub skontaktuj sie ze mna pod adresem stempel70@wp.pl pilnie potrzebuje info o ibogainie, ktora brales i calej akcji.
dzieki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.