Siedze sobie nad jeziorkiem z kolega, palimy owy hasz, krecimy grube lole, no a pod koniec palenia portfel zostawilem na lawce i sobie poszlismy do domow. W polowie drogi ogarniam ze cos mi w kieszeniach pusto, no i przypomnialo mi sie ze wlasnie owego portfela nie mam. Serce mi stanelo na pol minuty jak sobie przypomnialem ze mialem w nim hasz.
Pierwsze co zrobilem to pojechalem na psy i zglosilem kradziez portfela, zeby nie bylo przypalu ze jak wyladuje portfel wraz z zawartoscia na psiarni. Dokumenty poblokowalem. Kilka dni pozniej dostalem paczke, a w niej portfel wraz z cala zawartoscia, nawet haszem. Jakas mila osoba nawet nie wziela zlotowki z mojego portfela zeby oplacic wysylke!
No, wiec na policji mow po prostu ze ci ktos ukradl.
Luzak29 pisze:Masakra to tak jakbys dragi nosil podpisane imieniem i nazwiskiem... pewnie nic z tego nie bedzie ale rycie bani napewno lepiej narazie nic nie trzymaj na chacie... ciekawe czy to było prawdziwe 4 mmc czy analog bo jak analog to i tak gowno ci zrobią
Sent from my SM-A510F using Rozmowy Hyperreala mobile app
Bardzo nieciekawie spierdolona sytuacja.
Pozdrawiam, mordy.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.