Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 11 / 0
Raczej już dewoluował w relikt epoki patostreamerskiej, ta gdy była w swoim prime czyli jakiś DanielMagical walący kociołki na streamach, ten okres właśnie 2016/2017, rozdmuchiwała ten koncept i młodsza głupsza głowa mogła cieszyć michę z tego, teraz myślę, że jeśli już powstaje to zdecydowanie częściej z konieczności niż jako docelowy produkt imprezowy, a co do dziewczyn, to myśle, że w porównaniu do tego czego bywają obserwatorkami, gdy ich obiektami zainteresowania są osoby ze skłonnościami do ogólno pojętego zepsucia, mixowanie różnych alko w jednym garze raczej nie spędza im snu z powiek, ale co kraj to obyczaj, spotykałem takie, dla których palenie jointów było ęą faux pas i spotykałem takie, które robiły lajny w przerwie od kutasa, żeby zaraz zapętlić akcję
  • 4357 / 701 / 2117
Zapomniany klasyk. Taki ficzer zawsze był do picia tego. Braliśmy garnek, jakbyśmy gotowali zupę. Zapierdalaliśmy na odludzie z tym, a potem miksowaliśmy jak rasowi alko jebacze. Klimat niesamowity, dobrze to wszystko siadało. Wiesz, patrząc przez pryzmat czasu, nawet wspólne spędzenie czasu z funflami miało wtedy jakiś bliższy cel. Po dziś dzień nie zapomnę, jak o jedną flaszkę za dużo do kotła kupiliśmy, a kumpel z okazji urodzin drugiego, wyzerował ją (zanim udaliśmy się do domu). O kurwa, pamiętne imprezy z kotłem i innymi trunkami w tle zawsze były piękne.

Ale widzisz, to łączyło ludzi i pokolenia. A dziś, to nawet ciężko kogoś na imprezę zaprosić.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.