Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kasy prze.....es na kodeine?
Ponizej 1000 zl
37
38%
Powyzej 1000 zl i ponizej 10000 zl
31
32%
Powyzej 10000 zl i ponizej 45000 zl
18
18%
Powyzej 45000 zl
12
12%

Liczba głosów: 98

ODPOWIEDZ
  • 1683 / 126 / 0
08 sierpnia 2017jezus_chytrus pisze:
ok 100 k : / część tej kwoty pochodziła z różnych nielegalnych form jej zdobywania.
Sprawdz email jak mozesz

Ponad 4000 to na pewno, dokladnie nie wiem
  • 1345 / 147 / 8
ciężko powiedzieć...
przyjmijmy że średnio 150mg kosztuję 8zł.
1000/8=125
myślę że 100 paczek to zjadłem, krótki staż więc zaznaczam poniżej 1000zł.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 289 / 11 / 0
Ciężka matematyka %-D

Ale po kolei. kodę ćpie od maja. Średnio 3-4 razy w tygodniu. Raz zdarzył się ciąg dwa tygodnie. Z 3 razy może ciąg 4-5 dni.
Paczka thio u mnie średnio kosztuje 10 zł. Przeważnie biorę 450 mg, więc na jeden miły wieczorek muszę wydać około 30-35 zł.
Więc tygodniowo wydaję 120-140 zł.
Ciąg 2 tyg z jakimiś 2-3 dniami przerwy: około 1500 zł.

O kurwa.

No i ciągi kilkudniowe: 480 - 560 (jeden ciąg 4-5 dniowy).

Nie chcę już dalej tego zliczać :nuts: %-D
Jak dla mnie to jest dramat.
  • 987 / 38 / 0
Od maja tego roku? Krótki staż jak na takie ciągi %-D
Jak to możliwe, że tygodniowo wydajesz 120-140zł, a na dwa tygodnie idzie już 1500zł?
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
No przelicz sobie, jak codziennie wydawalam 120-140 zł.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Czyli brałaś jakieś 1,2-1,4grama kody dziennie, w tym sensie :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 45 / 0
15-20 tysięcy
drobniaki w sumie
  • 62 / 2 / 0
W Chuj.
  • 2881 / 302 / 0
ponad 5 lat, nie jadłem codziennie ale też nie jadłem dużych dawek więc zakładam średnio 1,5 paczki na dzień, załóżmy że cena 9zł średnia
5x360x1,5x9 =24637,5
...
w tej chwili zrozumiałem gdzie się podziały moje pieniądze z komunii
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 108 / 14 / 0
Z parę tysięcy na pewno, staż będzie jakoś dwuletni, bywały dni że dawki rzędu 600-900mg szły dzień w dzień, więc z 50-70zł dziennie szło, głownie kradzione więc nie mam żalu, ale mogłam odłożyć trochę, pospłacać długi i zacząć od zera z czystą kartą. Teraz 2x na tydzień 300mg mi styka, zeszłam prawie bezboleśnie i zupełnie nieświadomie, chociaż najbardziej mi dokuczały chyba skurcze łydek takie że płakałam w nocy bo ból nie do opisania. No i kichanie, a tak to luzik. Kiedyś całkiem odstawię. :)
Living like this is a full-time business.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.