08 sierpnia 2017jezus_chytrus pisze: ok 100 k : / część tej kwoty pochodziła z różnych nielegalnych form jej zdobywania.
Ponad 4000 to na pewno, dokladnie nie wiem
przyjmijmy że średnio 150mg kosztuję 8zł.
1000/8=125
myślę że 100 paczek to zjadłem, krótki staż więc zaznaczam poniżej 1000zł.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Ale po kolei. kodę ćpie od maja. Średnio 3-4 razy w tygodniu. Raz zdarzył się ciąg dwa tygodnie. Z 3 razy może ciąg 4-5 dni.
Paczka thio u mnie średnio kosztuje 10 zł. Przeważnie biorę 450 mg, więc na jeden miły wieczorek muszę wydać około 30-35 zł.
Więc tygodniowo wydaję 120-140 zł.
Ciąg 2 tyg z jakimiś 2-3 dniami przerwy: około 1500 zł.
O kurwa.
No i ciągi kilkudniowe: 480 - 560 (jeden ciąg 4-5 dniowy).
Nie chcę już dalej tego zliczać :nuts:
Jak dla mnie to jest dramat.
Jak to możliwe, że tygodniowo wydajesz 120-140zł, a na dwa tygodnie idzie już 1500zł?
drobniaki w sumie
5x360x1,5x9 =24637,5
...
w tej chwili zrozumiałem gdzie się podziały moje pieniądze z komunii
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.