Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 60 / 8 / 0
Brałam to gówno 3 miesiące. Z każdą braną tabletką zbierało mi się coraz bardziej na wymioty az w końcu zaczęłam rzygać pod siebie jak kot, jeszcze jadłam pomidorówkę mojej mamy wtedy – od tamtej pory nie tknęłam pomidorowej. 148 mg brałam, niby coś tam schodziliśmy mniej, bo wejście na te dawkę było praktycznie od razu, ale nawet na 74 miałam nudności. Never again. Odstawiłam zupełnie i efekt mojego leczenia był taki sam jak bez tego leku.
rzeczy dzieją się tylko w twojej głowie
  • 105 / 25 / 0
Mi doktor zalecil branie tego leku podczas posilku z rana... Nie odczulam zadnych nudnosci, nic w tym stylu. Zmniejszyl mi sie apetyt, tak wiec jestem zadowolona, bo po Olanzapinie jadlam bardzo duzo...

pozdrawiam :-)
Uwaga! Użytkownik magdalena84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.