Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 106 / 13 / 2
Trzeba pamiętać że są także testy specjalistyczne dla danych grup substancji, sam się z nimi spotkałem w ośrodkach uzależnień ..
Testy z apteki np multitesty są bardzo nie precyzyjne, żeby wyszła amfetamina wystarczy zjeść 2/3 tabletki na zatoki z pseudoefedryną ....

najlepiej żeby mieć 100% pewności na ulotce testów z apteki są wypisane substancje które także wychodzą jako amfetamina czy inna substancja. I przeanalizować w jakie substancje organizm metabolizuje np 4CMC

a jeżeli chodzi o specjalistyczne testy np w ośrodkach uzależnień to wyjdzie w 100%. np ja miałem robione testy dokładnie pod kontem ketonów w organizmie
Pamiętajcie drogie dzieci ze tym wyższy lot tym gorszy upadek :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.