Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 152 / 13 / 0
Wydaje mi się, że przy rwie powinny się dobrze sprawdzić opioidy. trampek przy moich dolegliwościach (to nie jest rwa jednak) nie pomaga raczej, a są to silne bóle kręgosłupa. Także aby się sprawdził trzeba brać wystarczająco duże dawki, ale z drugiej strony przy Tramalu jest ryzyko napadu drgawkowego. Także to rozwiązanie ma swoje plusy, jak i minusy. Inna opcja to dihydrokodeina. Jeśli oba te leki się nie sprawdzą przy dostatecznie wysokich dawkach, to już mocne opioidy witają ciepło. Zawsze można też spróbować leki rozluźniające mięśnie szkieletowe. Mogą nieco zmniejszyć dolegliwości bólowe, ale przy silnej rwie będzie trzeba się jednak wspomóc lekami przeciwbólowymi.
  • 145 / / 0
tylko trzeba pamiętać że to udawana choroba bo tylko na l4 została zmyślona. ;]

to będę próbował dalej mówić lekarzowi że leki nie działają bo są za słabe.
tylko jak go namówić do kodeiny którą bardzo lubię i to bez parasyfu (ew mocniejszy tramal)?. już mnie do neurologa wysłał i muszę iść jutro.

jak myślicie nie bedzie to dziwne że taki mam silny ból?

co do kodeiny z eferalganem zrezygnuje i nie będę jej robił bo wygląda że się nie opłaca a jest jako jakieś musujące tabletki czy coś takiego. wolę sobie kupić legalnie antidol lub Thiocodin (wiem że to syf ale czasem go lubie)
  • 2942 / 245 / 0
Czystej kody raczej nie dostaniesz, zapomnij. Za to wyższe dawki trampka jak najbardziej możesz próbować wysępić.
  • 145 / / 0
To będę próbował lepszą kode do ekstrakcji i lepszego trampka. Idę w poniedziałek i zobaczymy co mi powie

Scalono - tur3k

Byłem u neurologa dostałem relanium (HAHA ! :kotz: ), ale powiedział mi że mam nie zażywać tego poltramu a ja nieudacznie wygadałem że jeszcze go nie zażywałem i to chyba wpisał do karty.
przydało by mi się wiecej tego wyłudzić ale jak tamten lekarz ogólny w poniedziałek zobaczy wpis tamtego neurologa to sie zdziwi jak nakręcę ze już zużyłem albo mi się kończy poltram. zastanawiam się co teraz powiedzieć i czy iść w kierunku bólu czy relaksu z relanium :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.