liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
Teraz specjalnie kupilem to kanna z myślą o zrobieniu liquida, to kanna to strasznie mocny skurwysyn więc rozpuściłem jakieś 100mg-200mg w 10ml nie wiem dokładnie ile mg sprawdzałem na oko najpierw jedną małą grudke, potem wrzuciłem drugą bo było troche słabo w tych 10ml, rozpuszcza się pięknie normalnie to w takiej ilości np. mn-2201 czy abpinace trzeba wrzucać znacznie większe ilości w dodatku działanie jest słabsze niż normalna maczana
Po rozpuszczeniu drugiej grudki wziąłem pare buszków z efajki i ogólnie jest naprawde zajebiście jak po dobrym zielsku, jak sie potrafi to dawkować (czyli jak najmniej) to nie ma żadnych jazd z odpierdalaniem czegoś .zasypianiem, karetkami itp
Jest więc odtąd na wieki i grzeszna, i święta,
Zdradliwa i wierna, i dobra i zła,
I rozkosz i rozpacz, i uśmiech i łza…
I anioł i demon, i upiór i cud,
I szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna.Zla kobieta – to ja.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.