Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 71 / 5 / 0
Mam 100mg tego specyfiku
Od jakiej dawki zaczac ??
Berig napisał 15-20 mg
Ja myślę żeby bardziej od 10mg zaczynać (dla bezpieczeństwa)
Jakieś wskazówki, albo info ??
  • 566 / 30 / 0
Zjedz najpierw 1mg żeby nie okazało się aktywne jak NBOME. Żeby się nie zdziwić za bardzo po przyjęciu 15mg. Ostrożności nigdy dosyć.
rchiro the best
  • 766 / 136 / 6
drpepper pisze:
Zjedz najpierw 1mg żeby nie okazało się aktywne jak NBOME. Żeby się nie zdziwić za bardzo po przyjęciu 15mg. Ostrożności nigdy dosyć.
Moje sugestie były oparte na przesłankach naukowych, Twoja rada to efekt istnienia instynktu samozachowawczego. Próba alergiczna musi być! :rolleyes:
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 45 / / 0
necrokarol pisze:
Mam 100mg tego specyfiku
Od jakiej dawki zaczac ??
Berig napisał 15-20 mg
Ja myślę żeby bardziej od 10mg zaczynać (dla bezpieczeństwa)
Jakieś wskazówki, albo info ??
jak już przetestujesz daj znać w tym wątku
  • 1674 / 106 / 0
Ciekawe. Nadal nikt nic ;) ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
A, chuj... jestem na selegilinie akurat. Zamawiam. Najwyżej zejdę z padołu.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 45 / 2 / 0
Opisujcie panowie czekam z chujem w ręku, chyba że wszyscy na hospitalizacji ? %-D
Psychodela :yay:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.