Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
wiec wypierdalac mi z durnym gadaniem, ze bieganie, bo kurwa bym Was zabiegal!
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
to, to i jeszcze raz to
jeżeli masz jakieś doświadczenie z bieganiem to jak najsztybciej do tego wróć, o ile nie chcesz skończyć jako żywe gówno
Prędzej czy później jak jesteś "czegośmanem" to i tak sobie walniesz.
Przy wenli b.łatwo pierdolą się wszystkie pozytywne skutki i jest jeszcze gorzej niż bez niej i to dużo dużo gorzej. Przechodziłem to kilka razy, lekarz oczywiście nic nie ostrzegał o takich skutkach ubocznych. Najgorsze jest to, że ćpanie może zamaskować te skutki uboczne albo nawet nawrócić na dobre tory lek (ja tak miałem po jebnięciu deksa w dużej ilości) jakieś odblokowanie takie kilkakrotnie. Oczywiście nie pisałbym jako o odblokowaniu, gdyby nie to, że lek działał normalnie po ustąpieniu substancji, aż do następnego jebnięcia i tak w kółko. Te skutki uboczne są naprawdę nie fajne.
Jeśli ktoś zna jakiś lek pomagający na fobie czy depy przy którym można normalnie próbować ograniczać swoje uzależnienie to niech poleci, bo to co się odpierdala to coś w stylu: damy panu teraz takie leki, ale niech pan nic przy nich lepiej nie bierze. Ohhh jakie to było proste.
bywa ok, ale jeszcze nie jest
Serotonin pisze:2 lata nieustannej bomby i starasz się o dziecko, współczuje temu dziecku już zawczasu.
Niezachwiana świadomość ze jesteś częścią spoleczenstwa i nie różnisz sie niczym od innych. O problemie którego nie ma wypoci tylko na forum. Jeszcze nie dotarli jak ćpanie zmienili Twoje zycie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.