Pieprz i inne, ostre przyprawy, przyspieszają metabolizm, to chyba Ci chodziło o działanie "antyzaparciowe", tak?
Nie jedną pupe uratowały, te przyprawy,
Jak bierzesz sporadycznie to:
a) nie bierz
b) nie przejmuj się
PS. Jak bierzesz kodeinę, szczególnie z Thiocodinu to Coca Cola jest dobra dla żołądka.
Większe dawki pieprzu czarnego od tych, które są wymagane do aktywacji działania kurkumy(u mnie dwa ziarna) totalnie zwiększa tolerancję na kodeinę. Dodatkowo nieprzyjemna desensytyzacja TRPV1. Z resztą tak czy siak przerzuciłem się na połowę tabletki Acodinu czyli dekstrometorfan.. I mam jeszcze bardziej zregenerowany układ opioidowy niż miałem. 8 tabletek thiocodinu po 3 latach uzależnienia jak mnie robiło w chuj świetnie tak robi mnie teraz tak, że jestem totalnie zgrzany. Niech mi któryś opiatowiec powie, że nie da rady usunąć tolerancji to w mordę strzelę.. i to w ramach niej.
A co do diety to temat już nieaktualny, wsjo już sobie poskładałem do kupy.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.