Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3651 / 999 / 2
[mention]hertz[/mention], takie uwagi zachowaj dla siebie. Gdybym uznał, że jedynym wyjściem jest rozcieńczenie w wodzie, to bym w ogóle tego pytania nie zadał.

Jeszcze raz pytam. Jakie konsekwencje dla organizmu ma spożycie pramiracetamu. Jakie negatywne efekty się z tym wiążą oraz czy jest możliwość uniknięcia tego ultradrażniącego efektu oprócz wrzucenia małej ilości do dużej objętości wody. Nie mam rozeznania, jako że nigdy nie brałem pramiracetamu, a nie chcę sobie uszkodzić jamy ustnej, przełyku, czy żołądka.
sky is the limit
  • 542 / 37 / 0
^ a i pytałeś sie o GBL>> a ten to akurat może wypalić grzdyla jak nie rozcieńczony.

I nie ma żadnego innego sposobu niż rozcieńczenie. Na logikę - nie ma innego sposobu.

nie traktuj mojej uwagi personalnie.
  • 3 / 1 / 0
Osobiście brałem przez kilka tygodni. Efekt znakomity. Na początku rozpuszczałem w wodzie, jednak później już nie byłem w stanie i zacząłem robić tabsy z cdp i alpha gpc. Ogólnie wielkie flow podczas mówienia(przedstawianie przed publiką prezentacji przez 40min - zwykle musiałem korzystać z kartek, by sobie przypominać, a po tygodniowym zażywaniu wszystko szło samo z pamięci). Poprawa pamięci, a zdolności zapamiętywania ogromnie na plus.

Kilka dziwnych rzeczy, które zauważyłem. 1. Wyciszenie emocji. Jak nigdy miałem w dupie co się z innymi dzieje.
2. Przy dawkach 400mg połączonych z 200mg cdp i 200mg alpha gpc miałem również stany kompletnego chillu czasami. Byłem w stanie usiąść sobie ze znajomymi i po dwóch piwach usiąść i uśmiechać się do siebie przez kilka minut bez powodu. Więc w moim przypadku mood bardzo up.
3. Częsty słowotok.

Niestety teraz chujowo z dostępnościa(jak ktoś, coś - pw :heart: ) więc przerzuciłem się na noopept. Efekt nieporównywalnie mniejszy, ale nadal jestem na etapie dobierania odpowiedniej dawki pod siebie, więc zobaczymy

[mention]blackgoku[/mention] Rozpuszczałem przez tydzień w wodzie - 250mg na jedną szklankę. Paskudne jak nie wiem, jednak nie pamiętam bym miał jakiekolwiek negatywne efekty związane z podrażnieniem przełyku itp. Jednak myślę, że po jednym tygodniu niewiele mogę do końca potwierdzić :/
  • 3651 / 999 / 2
Nawet po rozcieńczeniu gorsze w smaku niż najbardziej gorzki grejpfrut.
sky is the limit
  • 3651 / 999 / 2
Pół litra wody i 250mg pramiracetamu wystarczy by wykręcić z goryczy.

Wpadłem na pomysł. Oczywiście teoretyczny, bo nieopłacalny. Jakby zablokować gorzki smak czymś? Np. synsepal (substancja czynna: mirakulina)?
[mention]AnnaS[/mention]
sky is the limit
  • 75 / 23 / 0
Mogę potwierdzić częściowo to co pisał nightingale131. O ile pamięć, nie specjalnie mi poprawiło to wzrosła mi zdolność do płynnego wypowiadania się a także zakres słownictwa. Przerobiłem 10g teraz idzie kolejne 30g. Zobaczymy czy efekt będzie się utrzymywał.
  • 3651 / 999 / 2
@exen w jaki sposób go przyjmujesz?
sky is the limit
  • 75 / 23 / 0
15 lipca 2019blackgoku pisze:
@exen w jaki sposób go przyjmujesz?
Oczywiście rozcieńczony 300mg na 200ml płynu roztwór 0,15% . Najpierw w toniku, potem próbowałem soku grejpfrutowego, teraz przywykłem do smaku i rozcieńczam z wodą. Z negatywnych efektów zanotowałem wyszuszenie śluzówki nosa. Istnieją badania wskazujące na brak tolerancji w odróżnieniu od piracetamu i aniracetamu w przypadku których nastepuje bardzo szybko. Przeciwnie efekty pramiracetamu są kumulatywne.
  • 2990 / 1652 / 35
Wygląda nieźle:-) ja bym z mila chęcią
Zobaczyła bym fenylopramiracetam.

Niby były małe próby na ludziach przeprowadzone na Ukrainie podobno w urazach glowy regeneracja byla dosyć dobra.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 512 / 57 / 0
15 lipca 2019AnnaS pisze:
Wygląda nieźle:-) ja bym z mila chęcią
Zobaczyła bym fenylopramiracetam.

Niby były małe próby na ludziach przeprowadzone na Ukrainie podobno w urazach glowy regeneracja byla dosyć dobra.
Fenylopiracetam jest mi znany dobrze i sobie go chwalę :) Teraz właśnie kupiłem Pramiracetam czy on jest lepszy on fenylopiracetamu? tu rośnie tolerka szybko i właśnie jak już rośnie to trzeba wysokie dawki a po wysokich dawkach pojawa się ten efekt czerwonej twarzy, gorąc i czerwone krosty czy coś podobnego, ból głowy. A Prami to nie lepiej łykać w kapsułkach?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.