Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 319 / 8 / 0
Skonczyłem ciąg na tym specyfiku i muszę przyznać że nie bez powodu ma chyba ten odwrócony krzyż %-D Dawki szły max do 5mg, dwa razy przesypałem i doświadczyłem Mordoru. Peak trwał około 30-45 minut, po czym przez godzinę jeszcze trwał taki przyjemny chill. Wydaje mi się że mimo swojej mocy nie nadaje się na częsty użytek, efekty uboczne mocno dają o sobie znać.
Wejście jest bardzo dziwne, przez około 5 minut jest dziwne wrażenie jakby nic się nie działo albo odczuwało się placebo, żeby potem pierdolnąć z całą siła. Oczy są mocno zaczerwienione, i utrzymuje się to przez parę godzin. W moim przypadku efekty uboczne w postaci "niedojebania mózgowego" zaczynają schodzić po około dwóch dniach. Kannacz mimo wszystko ciekawy i warty przetestowania, ale radzę uważać i zachować umiar, dla waszego własnego dobra %-D
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 9 / / 0
Zamierzam zakupic, jakie stezenie dla kogos z mala tolerka? Z tego co czytam jest mocniejsze od wiekszosci kanna na rynku.. 1:50 ? 1:60? bedzie okej?
  • 2013 / 84 / 0
Ależ to jest muzgorozkurwiacz. Przypominaja mi sie oldskulowe fazy na starym AM-2201. Maczana 1:30 - lufka na trzech = 3x K.O. Ogladam sie za siebie patrze a typ lezy z rozjebanym łbem i tamuje krwiawienie reką.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 642 / 18 / 7
A jak długo to cudo działa?
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 110 / 6 / 0
przypadl mi do gustu ten kanna ale musze sobie go narazie odpuscic bo to co ten substytut robi z oczami to jest jakis terror w pracy co chwile pytania co mam z oczami przypal trympal wy6glad ala w stylu ksiaze ciemnosci...
Uwaga! Użytkownik totem500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Ależ to jest muzgorozkurwiacz. Przypominaja mi sie oldskulowe fazy na starym AM-2201. Maczana 1:30 - lufka na trzech = 3x K.O. Ogladam sie za siebie patrze a typ lezy z rozjebanym łbem i tamuje krwiawienie reką.
LOL, wychodzi na to że AM-2201 potrafi rozkurwić mózg nawet od zewnętrznej strony mózgoczaszki. %-D
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
totem500 pisze:
przypadl mi do gustu ten kanna ale musze sobie go narazie odpuscic bo to co ten substytut robi z oczami to jest jakis terror w pracy co chwile pytania co mam z oczami przypal trympal wy6glad ala w stylu ksiaze ciemnosci...
Bez kitu żesz kurwa, nie dość że oczy jak neptyk to jeszcze zasypiam na stojąco.
  • 131 / 2 / 0
w ciagu wyglda to tak zże od soboty ide do szkoły...
  • 2013 / 84 / 0
tvpk0x pisze:
A jak długo to cudo działa?
Na mnie jakieś 5-10 min, później kilka godzin zamuły.
  • 57 / 1 / 0
1g na 25g podkładu bedzie ok ? będzie w miare mocne czy średniawka ? Ogolnie to pale pinace albo chminace 1:20, ale MMB CHMINACY jeszcze nie testowałem :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.