Jak nie pomogło to może trzeba się rzucić na coś nowego?
Inb4 schiza za poważny biznes na cokolwiek - nie mam schizy, ale głównie dlatego, że ktoś tak powiedział, cnie? UŚWIADOMIŁ jak to zwykli nazywać.
Dopiero po czasie zrozumiałam jak przygoda z psychiatrią i nazwanie mojego dobrego samopoczucia manią i danie mi leków zmieniło wszystko. Przez to mam jeszcze bardziej zaburzony obraz własnej osoby, bo wszystko co pozytywne jest chorobowe.
Też brałam kwetaplex i też się chciałam zajebać przez to przyjebanie. ;]
Entuzjazm Ci już nigdy taki sam nie wróci pewnie, ale może warto przestać robić z życia taki duży, śmiertelnie poważny deal. Rzucić się i zobaczyć, gdzie się wyląduje za rok.
Bez planów i oczekiwań.
Skoro i tak nie masz nic do stracenia...
Skorp pisze: jest miarodajnie, dzien za dniem jakos leci, jednak jakos mnie nie zadowala. Nie wiem ile jeszcze w takim stanie bede wegetowal, niby to wszystko jest takie, jednak zycie ktore mnie czeka to ciagle pasozytowanie na mamie ktora mi zostala i sprawianie bolu bliskim, swoim psychizcznym otepieniem, to nie jest cos co mozna przeczekac
Jak mówi koleżanka wyżej
Bez planów i oczekiwań.
Przynajmniej coś będzie się działo.
jak bede mial okazje to cos wiecej napisze narazie mi glowa nie pracuje : P
Skorp pisze:ROzmawiac specjalnie o tym nie chce, chce podkreslic ze narkotyki moga miec faktycznie zly wplyw na niektorych ludzi sczegolnie przy zlym set and settings.
Ale co innego chciałem. Nawiązując do powyższego zdania - może zechciałbyś przynajmniej, zamiast uzewnętrzniać się w tym wątku, napisać dla NeuroGroove retrospekcję, historię tego jak trafiłaś do miejsca, w którym jesteś teraz. Ku przestrodze dla innych. NeuroGroove pełne jest wesołych i pięknych historii o narkotykach. Skąd ktoś miałby wiedzieć, że "mogę mieć faktycznie zły wpływ na niektórych ludzi"?
Mimo wszystko w tym wieku masz jeszcze całą pulę do zgarnięcia.
Przyczyna tego jest taka, ze samo zapierdalanie kojarzy sie z cierpieniem. Wcale nie musi tak byc.
Trzeba pasji. Przyjemnosci w zapierdalaniu. Kazdy moze to znalezc. Sam wlasnie szukam..
Ile to razy ktoś czytał o jakiś dziwnych wydarzeniach, i w głowie myśli typu: 'Kurwa. Na jego miejscu bym się powiesił'. Wiadomo, że większość takich 'deklaracji', to słowa rzucane na wiatr, bo instynkt samozachowawczy to zaprawiony w bojach skurwysyn.
Ja już wiele razy marzyłem o takim zejściu ze sceny, ale od samego istnienia, boję się bardziej samego nie istnienia, tu - na Ziemi. Można przeca jeszcze tyle rzeczy odjebać.
Oczywiscie trzeba zyc, zycie pojawia sie i zmusza cie do cierpien i unaocznia ci twoje przywary za kazdym razem gdy pojawia sie ktos kto cie truje swoimi slowami.
to nawet nie depresja to stan w ktorym walka staje sie bolesna,
co tu duzo mowic, to nie jest poziom na jaki sie pisze, kiedys bylo inaczej, chce sie reinkarnowac.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.