Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1321 / 18 / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
Ja piłem z Tymbarkiem jabłko-mieta i był najlepszy IMO.
Winner. Po temacie IMO :)
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 839 / 69 / 0
giebel nie jest zły, można go wodą popijać i jest gitara. Z sokiem pomarańczowym ja smaku prawie nie czuję. Nie wiem jak to jest, że antidolu, efferalganu, thiocodinu smaku znieść nie potrafię, hometa w spirycie z sokiem porzeczkowym dopić nie mogłam, a giebel wchodzi bez większego skrzywienia. Może dlatego, że ze strzykawki i to tak mi smak poprawia %-D
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 33 / / 0
Sok cytrynowy bądź pomarańczowy, cokolwiek kwaśnego. Najgorsze pomysły to mieszanie z cola bądź herbatą. Za wodą też nie przepadam;)
  • 91 / 1 / 0
Szklanka wody > szczykawką do ryja > połykamy > dopijamy jeszcze 1 wielkim łykiem, coby nie przepaliło przełyku.
Smaku nie ma aż takiego złego. Już gorsza jest wóda z gwinta. ;D
  • 1342 / 48 / 0
Jak dla mnie to GBL smakuje wręcz obrzydliwie, paskudne chemiczne odrzucające skurwysyństwo. Nie wyobrażam sobie picia go z wodą. Jest to smak, którego nie potrafię opisać, jakieś takie rozpuszczalnikowe gówno. Moje kubki smakowe chyba nie próbowały nic gorszego w swoim życiu i skutecznie sugerują żebym nie czyścił w najbliższym czasie swoich felg :) ale serio, już wolę zapijać wodą fenki, tryptaminy czy ketony - siup i z głowy. A przy gieblu jakoś nigdy nie ma siup i z głowy, wykręca mi mordę na samą myśl o tym.

Dobrze. Nienawistny post w kierunku smaku giebla i od razu czuję się lepiej, to będzie dobry dzień. A więc dzień dobry wszystkim, niechaj wasze felgi lśnią z wysokim połyskiem :)
SESH
  • 234 / 11 / 0
Chyba przesadzasz, w szklance wody posmak jest słabo wyczuwalny. Próbowałeś fenibutu? To jest dopiero intensywne kwaśno-gorzkie dziadostwo.
  • 3363 / 360 / 0
Robie szota z czymkolwiek. Denko rozcienczalnika, do niego pompka wrzucam odpowiednia dawke i jebs do mordy i polykam jak twoja stara moja sperme bez smakowania. To jest wazne: zrobic takiego szota, zeby mozna go bylo za jednym razem przelknac. Wiele ludzi popelnia blad: smakuje, rozkoszuje sie gieblem jak by to bylo nie wiadomo co. Trzeba szybko i zdecydowanie.
Do mordy nie lubie bo zawsze gdzies tam popali mi tkanke. A smak jakotako mi nie przeszkadza, idzie przywyknac. :)
  • 268 / 5 / 0
Kiedyś jak zaczynałem to smak mi nie przeszkadzal dopiero po jakiś 100ml miałem dość gebelsa i po powrocie po kilku miesiącach zaczęło mi mordę wykrzywiać i tak jest po dziś dzień. Od biedy to i z kraniczanką pójdzie, a tak to kubusie, ptysie i inne tuptusie, Cole, tymbarki i wszystko inne co pod ręką. Dawka i nieco rozpuszczalnika aby jak najszybciej przełknąć, a po tym zapita żeby zabić smak.
  • 906 / 36 / 0
Ja może jestem jakiś lewy, ale ilekroć sytuacja mnie do tego zmusiła żebym wypił z wodą, to rzygałem po tym zawsze, takie skurwysyństwo niedobre, żarłem różne rzeczy, nawet rozgryzane thio jest 100 razy lepsze dla mnie w smaku ;) Z Colą też strasznie ciężko wchodzi, tylko sok mi zostaje niestety, w chuj tych soków schodzi ale cóż...
297 dni czystości (05.01)
  • 1321 / 18 / 0
To kup syrop do rozcieczania z woda i po sprawie. Ekonomiczniej.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.