Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ketamina - czy jest wizyjna, nie wiem ale pewnie fajna w Wielkiej Brytanii mandat za nią dostać można co najwyżej, w każdym klubie do kupienia. Weterynarze w polszy też mają.
A tak to MXE, DXM + miksy jak z tego co chcesz na rynku, reszta dyso to takie zabawki trochę podobne do opio.
Testuj mixy z kanna, czosnkiem może cię coś zadowoli.
Muchomor czerwony. Za dużo testów nie było. Pierdolec-ogłupiacz, a z wizjami kiepsko. Chociaz jakies tam były tylko bez głębszego przesłania itp
Pierwsze miejsce zajmuje w moim rankingu kompletnie bezsprzecznie, kurwa bezapelacyjnie wręcz, jej dysocjacyjność, salvia Divinorum.
Jadłem grzyby ażeby to raz, paliłem dziwne cuda z lufek, kurwa tabletki dziwne oraz miksy różne powyższych + inne i powiem bardzo krótko od razu może komu obrazując: te wszystkie używki są gówno warte i mogą co najwyżej czyścić listki sally
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Jeđli chodzi o OEVy to MXE, jeśli o CEVy to DXM.
Miałem jedną przygodę z 3-MeO-PCP więc ciężko mi określić ale mam wrażenie, że w większych dawkach wskakuje na miejsce 2 zaraz po SD.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.