...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Ile wytrzymasz na trzezwo?
Kilka godzin aż zejdzie towar.
12
3%
Do jutra max.
31
9%
Kilka dni.
58
16%
Tydzień.
35
10%
Dwa tygodnie.
27
8%
Trzy tygodnie.
7
2%
Miesiąc.
25
7%
Półtora miesiąca.
9
3%
Więcej, ale i tak jestem narkomanem.
98
28%
Więcej - nie jestem narkomanem.
51
14%

Liczba głosów: 353

ODPOWIEDZ
  • 185 / 3 / 0
Ja nie głosowałem. Tak naprawdę to bez sensu, to że wytrzymam więcej niż 1,5miesiąca bez używek, nie znaczy wcale, że nie jestem uzależniony(osobiście jestem w remisji). No ale trudno się do tego przyznać.
  • 32 / / 0
ciężko coś konkretnego dla mnie wpisać, bo to dużo zależy od nastroju, tego, czy akurat będę się widzieć z niektórymi osobami i wieloma innymi rzeczami, ale nie mam z tym już problemu - 1,5 miesiąca i więcej...
  • 642 / 18 / 7
Jestem z siebie dumny. Nie jestem narkomanem. ;-)

Zażywasz - jesteś. Nie musisz dziękować za sprowadzenie na ziemię. pill@
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 680 / 43 / 0
Zazwyczaj wrzucalam narko weekendowo jednak od (nawet bardzo) dluzszego czasu nie mialam tych 5 dni na czysto... i ciezko mi by bylo tyle wytrzymać, choć jest to do wykonania, ale raczej nie dluzej, niestety.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 867 / 18 / 0
Jak nie napije sie chociaz glupiej kawy, czuje sie pusty w srodku, robie sie nerwowy i mam uczucie, ze czegos waznego mi brakuje. Czegos we krwi. Obojetnie czego, byleby nie trzezwosc.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 293 / 14 / 0
Zależy od okresu. Raz jestem trzeźwy 3 miesiące, żeby potem złapać chęć i być czymś skutym praktycznie codziennie przez kolejne 3. Wtedy nie zniósłbym więcej niż 3-4 dni.
  • 858 / 19 / 0
do lutego tego roku potrafilem wytrzymywać po 2-4miesiace wtedy cwiczyłem w siłowni
odkad dostalem "wyrok" + poznalem kota wybieram opcje kilka dni
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 38 / / 0
@up tez tak mialem - poki uprawialem sport rozne substancje duzo mniej chodzily mi po glowie, a cisnienie bylo duzo duzo mniejsze...
  • 3955 / 147 / 0
po kilku latach cpania zrobilem z wlasnej nieprzymuszonej woli przerw na 1,5 roku. co nie zmienia faktu, ze jestem cpunem i nie mam ochoty na przerwy dluzsze niz tydzien.
  • 677 / 1 / 0
Dobre pytanie! Parę tygodni temu po pięciodniowym ciągu na alko i mefedronie postanowiłem zdecydowanie zaprzestać takich przygód. Wytrzymałem półtora tygodnia.

To wszystko jest jakimś pokracznym paradoksem. Mam fizyczną pracę, zdrowo jem - dużo owoców i warzyw, od czasu do czasu biegam i raz w tygodniu chodzę na basen. Urosły mi mięśnie, schudłem i lepiej się czuję. Z drugiej strony ćpam, palę coraz więcej i częściej. Nie wiem jak godzę tak dwa różne style życia, kurwa.
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.