Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
A prawda jest taka, że (już to pisałem nie raz - i nie tylko ja), że na THC nie ma zamiennika i nigdy nie będzie... co marihuana to marihuana, a nie jakieś chemiczne gówno wypalające dziury w głowie.
Dziękuję.
Mayday pisze:HU-210
Przypisy
- Ustawa z dnia 10 czerwca 2010 r. o zmianie ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii(Dz.U. 2010 nr 143 poz. 962) (PDF)
elitesse pisze: po MJ nigdy nie rzygałem
elitesse pisze: THC nie ma zamiennika i nigdy nie będzie... co marihuana to marihuana, a nie jakieś chemiczne gówno wypalające dziury w głowie.
nie jestem za syntetykami, gdybym mógł uprawiać na ogródku normalnie czy w domu kilka szt to bym sie nie zastanawial nad syntetykami choc tez ciekawe niektore sa w dzialaniu i raz na jakis czas dla odmiany bym chwycil
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.