Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 3 / 0
Jeśli ktoś próbował, bardzo proszę o opinię. Jestem fanem 5f-pb22 i jeśli ta substancja działa tak, tylko kara jeszcze bardziej, to idealnie. Niestety mam ostatnimi czasy bardzo mocno ograniczone fundusze i nie kupię w ciemno :(
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 9 / / 0
ktoś jest może w posiadaniu jakiś informacji i chce się podzielić ?
znajomy zamowil grama a jest niepalacy i nie wiem na ile ma to rozrobić . :/
myślicie ze 1/40 dla niepalącego bd ok ?
  • 483 / 67 / 0
Grentoo - pomyłka, ale ktoś już dodał opinię, nie w tym temacie,

pisz co, bo też czekam!

@up
rób na 1:20, lepiej zrobić mocniejsze, potem sobie ew. rozmieszać jak będzie za mocne. Odwrotnie to lipa.
ew. zrób research z vapo - ocenisz wtedy na oko (chyba, że masz wagę to policzysz) moc proszku.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 992 / 17 / 0
No ja paliłem, jakiś strasznie mocny kanna to nie jest - to nie AM-2201 nie ma obuchem po łbie. Ale faza sama w sobię piękna jest! Bardzo FUBINACe przypomina, taki kolory, head-high - ale jaki bodyload? Lekki dla ciała mi się wydaje ten kanna, po FUBINAce przejaraniu paranoje z sercem, ostre, tutaj nic takiego nie ma. Co prawda potrzeba więcej testów, ja się nie piszę, ja nie umiem palić racjonalnie.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1 / / 0
Vapo dosc sporo, nie jest jakies powalające, nawet przyjemne :D stopniowo sie ładuje, jak dla mnie lepsze do 5f
  • 460 / 59 / 0
waporyzuje te kanna od 3 dni, sypiac na wierzch lufki z tytoniem szczypte wielkosci glowi od zapalki i robiac z tego gravity bong

wejscie jest po chwili lekkie, po 3-5min nagle w głowie zachodzi zamęt, jakbym zaczął trząść mózgiem, trudnosci z gadaniem, psychodela. gdy poszlo wiecej bylo fraktalnie i dysocjacyjnie, gdy mniej napady smiechu i gadka, taka dziwna sativka. tolerka rosnie srednio mocno, bardziej niz na np akb48 imho, ogolnie maczanka bardzo mi sie spodobala, czuj jednak po zebach ze cos sie dzieje :D
  • 4 / / 0
Ta substancja bedzie legalna po wejsciu ustawy?
  • 219 / 18 / 0
Nie ma jej w wykazie. Minuta w googlach, żeby znaleźć sklepy z legalnymi w dalszym ciągu kanna, piętnaście sekund na znalezienie ustawy... :rolleyes:

http://orka.sejm.gov.pl/Druki7ka.nsf/Pr ... 3-2015.pdf

Kannabinoidy objęte ustawą:
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Sprawdzalem juz wczesniej czy nie ma go na liscie, i nie ma, jednak sa inne podobne kanna a w ustawie jest mowa o solach, estrach... tych substancji a to poza moja wiedza
  • 219 / 18 / 0
Chodzi o wszystkie sole substancji wymienionych, ustawa w ten sposób dotyczy, przykładowo, w równym stopniu siarczanu czy chlorowodorku morfiny, co "morfiny" w ustawie (nazwa "morfina" dotyczy wg. nazewnictwa chemicznego wolnej zasady).
Co do eterów i izomerów, ustawa mówi dokładnie o solach estrów, eterów i izomerów, o których mowa wyżej, jeśli ich istnienie jest możliwe, rozumiem to jako "soli substancji z powyższej listy", rozbite na trzy słowa. Jeśli rzeczywiście dotyczyłoby to estrów, eterów i izomerów substancji, o których mowa wyżej, zrobiłby się, lekko mówiąc burdel. Przykładowo, z delegalizacją akb-48 wiązałaby się delegalizacja pochodnej LSD o której nawet nie ma tematu na hyperrealu, z delegalizacją UR-144 - wprowadzenie kar za 4 leki opioidowe (z których 3 są, przy okazji, na ustawie) i lek na parkinsona. Kodeina powinna była być wtedy traktowana jak morfina, bo jest jej eterem, etc, etc.
Jakoś tego nie widzę, a na pewno nie dotyczy to tego kanna.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.