Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
Anon pisze:Solidna dawka metylonu to 500mg, po 300mg było raczej słabo.
nie przeginajmy, po 250mg oral dla pewnych znajomych było b. mocno.
Ktoś na BL pisał, że nie warte zachodu, że zawiedziony, ale pewnie spodziewał się huj wie czego, a to tylko keton heheh
To w takim razie pewne fakty mi sie pomieszały, albo to wtedy był miks 250mg metylonu i 250mg metedronu co jest w sumie możliwe. Zresztą nieważne, okazuje sie że moje porady są niebezpieczne xD
@up
Nie to że tylko keton, to zamiennik metylonu który był zamiennikiem MDMA. Czyli imitacja imitacji, podużywka. To nie może być dobre IMO.
PS. Nigdy nie brałem M1. Nawet miałem kiedyś sampla całkiem pokaźnego (brązowawe kryształki to oddałem dla kumpla, teraz by takie coś nie przeszło hehe).
Testery dimetylonu, piszcie coś jeszcze.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.