Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 139 / 21 / 0
Dokładnie jak pisze Ultra. Sam miałem identycznie i trwało to oonad tydzień (okres pierwszych ciągów w życiu). Faza schodziła, ale tak jakby nie do końca. Pozostawało takie dziwne spowolnienie i odrealnienie. Napędziło mi to wtedy stracha.
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12491 / 2425 / 0
To raczej normalna sprawa u początkujących, czy nawet zaawansowanych palaczy.
Jak pierwszy raz zapaliłem Blueberry Kush (polecam tylko wprawionym żołnierzom), to byłem porobiony jeszcze dość wyraźnie, kiedy przyjmowałem kolejne bongo 24 h później.
Jak się pali codziennie, to w zasadzie jest się pod wpływem 24 h na dobę : )
  • 2 / / 0
Siema
Mam problem że czuje małą fazę po buchu przez pół roku, jak kładę się do łóżka to słyszę piszczenie dopóki nie zasnę i to nie jest to że się wyciszam po prostu jak się wyciszę to słyszę kolejne piszczenie i ciężko mi zasnąć dacie jakieś porady ?
  • 12491 / 2425 / 0
Przez pół roku? %-D Ekonomiczne jaranie.
A tak serio, to jesteś pewny, że to ten buszek Cię trzyma cały czas? : )
  • 967 / 242 / 0
To nie jest faza po buszku tylko problemy. Mogą być neurologiczne, ale i laryngologiczne - wreszczie może to być problem psychiatryczny. Pójdź z tym do lekarza.
  • 1290 / 366 / 0
Piszczenie w uszach to czesto jest objawem sercowo-naczyniowym. Zmierz sobie cisnienie.
  • 2 / / 0
ZX
Lekarz powiedział że mam nieregularne bicia serca a tak to wszystko jest okej
  • 967 / 242 / 0
Chyba doktor Mengele.
Masz świsty w uszach, arytmie i wszystko jest OK ? Jak jest OK to ludzie:
- nie słyszą gwizdów w uszach
- nie mają arytmii
  • 56 / 13 / 0
Poza tym jak się ma nietypowe objawy to sie dalej nie chyta przynajmniej sortu, który to wywołal.
Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows
Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.