Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
znalzlem to w necie na USA stronach. Mozna sobie kupic bez recepty to i duzo innych ciekawych rzeczy. Jakos mnie te logo i dziwne znaczki nie przekonuje do zakupow.
http://silkroad-pharmacy.com/online-pha ... rettyPhoto
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Fenetylamina pisze:Nadczłowiek, rozumiem, że apteczna czystość i tak dalej, ale dlaczego akurat masz awersję do "innych GHB"?
>nick:tyler_durden
XD a tak bezbeki, nie bd się wyświetlał na forum Wuja, ale mam pewną poważną awersję, poczułbyś klimat, smutny temat
[Faust] pisze:Ziomek, daruj już sb te łechtanie ego, bo nikomu tu nie zaimponujesz, chyba, że Tyler_Durden wróci XD
Heh, nie no żartuję, może po prostu jestem niedojrzały : /
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.