Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
mroowa pisze:Umie ktos wytlumaczyc dlaczego chrzczona tauryna amfa ma podbite przez nia dzialanie?
ziele87 pisze:tauryny używam czasami przed treningiem, czuć wyraźne pobudzenie na treningu
PL /-kol.
hpk666 pisze:Tauryna działa w ilości minimum 7,5g. Bardzo wyraźnie w ilości 15g.
Żadne senności itp pierdoły :D
Tauryna przy 15g daje sympatyczne uczucie rozsadzania mięśni siłą. Wydolność zauważalnie się poprawia - mięśnie mogą pracować dłużej/mocniej bez omdlewania.
Przy 15g dochodzi lekka tendencja do agresywnych zachowań.
Tauryna jest dobra ale w połączeniu z innymi środkami:
Tauryna + Kofeina bezwodna 3/5 : Oczywiście obydwa w proszku , przy większych dawkach +2,4g obydwu fajnie rapuje mózg ( czytasz coś na głos i nagle przyspieszasz niczym amerykański raper )
Tauryna + Guarana 4/5 : Jedno z najlepszych połączeń przy 2400 mg obydwu występowały u mnie takie objawy jak ciśnienie w pęcherzu ( niemożność wysikania się ) . Głównie suplementy biorę na czczo lub przed posiłkiem
Tauryna + Cholina 0/5 : Brak efektów
Tauryne stosowałem gdy skończył mi się noopept , testowałem tauryne jeszcze z piracetamem ale za krótko żeby coś zauważyć .
Tauryna jest dobra ale jako dodatek do czegoś . Sama w sobie pewnie działa tak jak up to powiedzial w 7,5 -15 g
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Temat w zasadzie do zamknięcia ;p
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.