Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Parathormon pisze:z tym dawaniem w żyłę - powiedz tak samo siostrze i lekarzowi jeśli, nie daj boże, spotka cię hospitalizacja...
Japierdolę, jak można być takim jełopem...
@qarhodron Myślę, że masz po prostu bardzo efektywne MAO poza ośrodkowym układem nerwowym. Po podaniu i.v. MAO nie wyrabia się z rozłożeniem całej tryptaminy po drodze do mózgu i to co przeniknie już tam zostaje na dłużej. Zarzuć moklobemid i oszczędzisz dużo tryptaminy, do tego będziesz mógł doustnie brać.
Dodam że tolerancję buduję około 1-2 tygodnie, zażywam clonazepam codziennie od paru lat nasennie w małej dawce oczywiscie przed zapodaniem psychodeli robię dwu trzy dobową przerwę Może tak długotrwałe szamanie benzo jest za to odpowierdzialne??
No i sedno sprawy które wyczytałem w tym wątku czyli inhibitor MAO Zdążyłem się zoriętować ze środek jest dostępny na receptę jako lek pod różnymi nazwami I teraz pytanie
Gdy już to zdobędę jak mam z tym postąpić???
Szamnąć tabletkę przed zapodaniem psychodela? ile? czy jak bo zielony jestem (nie mylić z gimbusem:)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.