Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Parathormon pisze:z tym dawaniem w żyłę - powiedz tak samo siostrze i lekarzowi jeśli, nie daj boże, spotka cię hospitalizacja...
Japierdolę, jak można być takim jełopem...
@qarhodron Myślę, że masz po prostu bardzo efektywne MAO poza ośrodkowym układem nerwowym. Po podaniu i.v. MAO nie wyrabia się z rozłożeniem całej tryptaminy po drodze do mózgu i to co przeniknie już tam zostaje na dłużej. Zarzuć moklobemid i oszczędzisz dużo tryptaminy, do tego będziesz mógł doustnie brać.
Dodam że tolerancję buduję około 1-2 tygodnie, zażywam clonazepam codziennie od paru lat nasennie w małej dawce oczywiscie przed zapodaniem psychodeli robię dwu trzy dobową przerwę Może tak długotrwałe szamanie benzo jest za to odpowierdzialne??
No i sedno sprawy które wyczytałem w tym wątku czyli inhibitor MAO Zdążyłem się zoriętować ze środek jest dostępny na receptę jako lek pod różnymi nazwami I teraz pytanie
Gdy już to zdobędę jak mam z tym postąpić???
Szamnąć tabletkę przed zapodaniem psychodela? ile? czy jak bo zielony jestem (nie mylić z gimbusem:)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.