4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 804 / 5 / 0
@limit a filtrujesz masę tabletkową? bez filtracji idzie oczywiście dużo ciężej filtrować na końcu,
Celulozowe przepuszczają prawie wszystko, z wacikiem nie próbowałem bo takie chusteczki grubsze takie z paczek po 5/10 działają wg mnie bardzo dobrze, reakcja może trwać nawet do 4-5 godzin, ale najwięcej reaguje w pierwszych 10 minutach z tego co się dowiadywałem.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 761 / 13 / 0
Pobozny user pisze:
a ktoś z Was próbował ogrzać kiedyś r-r??

Sprawdźcie jak się wówczas filtruje :-)
Wolna zasada metkata jak i jego sole są nietrwałe (prócz HCl) już w temperaturze pokojowej. Więc myślę, że takie ogrzanie bardzo szybko rozłoży metkatynon do efki lub znaczną część. Poza tym podniesienie temperatury wody spowoduje większą rozpuszczalność innych syfów powstałych przy reakcji utleniania a co za tym idzie- przejdą przez filtr.

Nie miałem okazji spróbować, ale sądzę, że najlepszym domowym filtrem będzie filtr do kawy- im mniejsza ilość oczek tym lepiej.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 655 / 3 / 0
Poczytaj stare polskie przepisy na kota i oryginalne z Ukrainy a później się wypowiadaj co do ogrzewania kota po reakcji.
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 3 / / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
Pobozny user pisze:

Wolna zasada metkata jak i jego sole są nietrwałe (prócz HCl) już w temperaturze pokojowej. Więc myślę, że takie ogrzanie bardzo szybko rozłoży metkatynon do efki lub znaczną część. Poza tym podniesienie temperatury wody spowoduje większą rozpuszczalność innych syfów powstałych przy reakcji utleniania a co za tym idzie- przejdą przez filtr.

Nie miałem okazji spróbować, ale sądzę, że najlepszym domowym filtrem będzie filtr do kawy- im mniejsza ilość oczek tym lepiej.
w przepisie na sproszkowany metkat ogrzewa sie go chyba z 10 godzin wiec ile przepisow tyle wersji
  • 733 / 2 / 0
Vivid pisze:
btw. nie za duże te kielichy? ja to w 40ml robiłem, ty masz tu chyba literatki ;D
Nienie, znam te kielonki, są małe (o ile to te ;) )

Tak Sonen, dobra robota, ucz ludzi jak robić metkat! :D
A tak swoją drogą, napisałeś, żeby brać melatoninę, ale wiedziałeś, że od tego chce się spać? I że paczka 30tab kosztuje 30zł? A nie sądzę, by melatonina w jakimś dużym stopniu była w stanie naprawić czy ograniczyć skutki uboczne po kocie.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
warto pic sporo mleka przy braniu metkata
  • 761 / 13 / 0
whiteplz pisze:
"Pij mleko- strzał z metkata wypierdoli Cię daleko"
Drobniak pisze:
nieobgryzampaznokci pisze:
Pobozny user pisze:

w przepisie na sproszkowany metkat ogrzewa sie go chyba z 10 godzin wiec ile przepisow tyle wersji
Ale ogrzewa się metaka HCl, który jest już trwałą solą. Pobożny user ścieme ładujesz- to się nie wypowiadaj.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
[quote]"Pij mleko- strzał z metkata wypierdoli Cię daleko"

Chodzi o to że Wapń i Fosfor zawarte w mleku zmniejszają wchłanialnośc Manganu. Co do jakości fazy raczej nie ma to wpływu czy sie pije mleko czy nie ;p. Tymbardziej jesli podajemy dożylnie
  • 733 / 2 / 0
whiteplz pisze:
dlaczego?
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
czytaj 2 posty wyżej
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.