Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 194 / 2 / 0
5g-100zł. Białej pasty moc średniak. Gram na 3 na start.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 7 / / 0
Kato- 5-100zl
jakosc jak dla mnie bdb czyt. 1g/doba na 2 osoby o mozna powiedziec duzej tolerce juz
  • 199 / 2 / 0
Jasło 5-120 . Na wadze to nawet ponad 5 ale widać , że wymieszane z mąką czy tam cukrem pudrem , maks kilkanaście/20 % amf tak z 0,5/0,6g trzeba zjesc by się nabić . A ludzie i tak chwalą , że mocna szmata no ale przywykli już chyba do mocno zwałkowanych sztuk .
  • 9 / 1 / 0
u mnie piona 80-100 biorę jak widzę grudkę, zawsze jest spoko
można się nacisnąć i uspokoić, poczytać książkę
i kolegom posypać piwo łykać
okolice Stalinogrodu, czasem jest coś z Zabrza, a czasem z zanadrza
różnie bywa, ale nosek się kiwa
Uwaga! Użytkownik Jorge Bergoglio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 3 / 1
100zł- średniak, punkt na 2os/ 120zł - w chuj dobry materiał, punkt na 3os /średnia tolerka/
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 2334 / 9 / 0
punkt=gram?

jak tak to- %-D
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 343 / 3 / 1
jeden punkt=jeden gram, jedna sztuka=niekoniecznie.. %-D

Spoiler:
  • 2334 / 9 / 0
I mówisz, że gram na dwóch (że na raz?) to dobry materiał? Poważnie tak to teraz wygląda? To ja się powinienem cieszyć, że kreska z 0,25 nieźle działa, może? :kotz: :kotz:
Dajcie się jebać dalej, to na pewno przeciętna jakość pójdzie w górę. Brawo !
Tak samo jak czytam, że ludzie dają sobie wciskać 0,5-0,6g trawy zamiast grama.
Ja pierdolę.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 343 / 3 / 1
eeee no własnie nie bardzo, miałem na myśli jeden gram na jedną nocke przefuraną przez dwie osoby z przeciętną tolerką :huh: ale mea culpa, nie sprecyzowałem..

Spoiler:
  • 680 / 43 / 0
swojego czasu, gdy bardzo często 'bawiłam' się w fetę to płaciłam 110-120zł za piątkę z wagi, na jedynce leciałam niecałą dobę (około 20h) przy dość wysokiej już tolerancji.
teraz już dość długą przerwę mam i nie zapowiada się, bym chciała do tej substancji wracać, szczególnie że z ciekawości ostatnio na imprezie skonsumowałam około grama w ciągu... 4 godzin. aha, i z tego co się dowiedziałam od kilku osób to to było dobre w porównaniu z tym co idzie dostać też... :rolleyes: nie powiem, było dobrze, ale żeby po gramie dopiero... śmiechu warte.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.