Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 360 / / 0
Nie będę, bo można się domyślić %-D Btw, to może być groźne w złych proporcjach, nie próbujcie tego w domu :old:
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 1037 / 10 / 0
Nie strasz, nie strasz, panie "zapętliłem się" %-D To bardzo fajny miks, przynajmniej z perspektywy trzeciej osoby :D
  • 1857 / 70 / 80
alkohol do dysocjantów to znany mix na szybkie zerwanie filmu.
Za to na odwrotne działanie czyli lepsze zapamiętywanie przeróżnych dysocjacyjnych akcji polecam lecytynę jakieś 2h przed wchodzeniem do M lub K-dziury. Niestety nie pamiętam ile sie tego jadło ale gdzieś już było o lecytynie na pewno wspominane.
Ja w przyszłym tygodniu bede próbował grejpfrupa/citrosept do ketaminy i napiszę czy widać różnicę czy nie.
  • 811 / 5 / 6
A grejpfrut również wzmacnia działanie M? Mógłby ktoś napisać z własnego doświadczenia?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / / 0
A jak z tą kurukumą, czy wystarczy zjeść łyżkę prochu i fajnie wtedy będzie? Próbował już ktoś?
  • 290 / / 0
Z czosnkiem mam wrażenie MXE lepiej działa sniff jakoś mi fajniej odpowiada ta opcja.
Bez czosnku to oral ;)
  • 2310 / 11 / 0
Mieta pieprzowa powinna wzmocnic dzialanie arylcykloheksaminy poprzez wplyw mentolu, ktory jest naturalnym agonista opiodowych receptorow kappa :-)
  • 586 / 8 / 0
Ja dodam, że tej lecytyny to tak trzeba dać srogo, z 5-10 g. całkiem nieźle wspomaga zapamiętywanie.
szatan
  • 142 / 3 / 0
idac za Waszymi radami do skromnej kolacyjki pod browarek dorzucam zabek czosnku i swiezy listki pieprzowej szkada tylko, ze nie wiem ile dokładnie MEXa mi sie trawiło, oceniam 20-33mg. Na uno raz bedzie dobrze? się zaraz okaże %-D musze jeszcze tylko rozbroic ta babke i pod jezyk ale to za chwile ;]
żartowałem.
  • 1444 / 75 / 0
Jasne, że będzie dobrze :)
metoksetamina to nie psychodeliki, które potrafią mocno przestraszyć, jak się za bardzo zaszaleje. Co najwyżej nie będziesz myślał i rozumiał czegokolwiek. Może się też urwać film, ale musiałbyś zjeść duużo więcej. Have fun ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.