Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Czy porównałbyś dysocjacje do am-2201 ? Szybkie pojawienie się w tylu sklepach może świadczyć o dużym potencjale do uzależnienia, czyli wypełnienie luki w rynku która pojawi po następnej ustawie %-D
  • 6172 / 435 / 12
"Czarny koń"... Hm, ze względu na tanie metody otrzymywania, w koniunkcji z prawami rynku RC - tak. Jeśli chodzi o charakter fazy - to mi dużo bardziej przypada AKB48, ale to kwestia stricte osobnicza.

Dysocjacja ma w sobie coś z tej AM-kowej, pierwsze kilkanaście minut to jest taki strzał w łeb, że najlepiej by się położyło i myślało. Faza po AM-2201 objawiała się u mnie w podobny sposób.

Co do uzależnienia: dla mnie to zawsze abstrakcyjna kwestia, jeśli mówimy o kannabinoidach. ;)
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 174 / / 0
na ile podkladu zastosowac 1g by lba nie urwalo ? i ile trwa faza do konca ?
  • 6172 / 435 / 12
Mocą jest podobne do STS-135 - ja bym dał 1g PB-22 na 40g podkładu. Dla porównania, AM-2201 robiłem 1/50, AKB48 1/25. To i tak tylko moje oszacowanie.

Faza zamyka się w 1,5-2h.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 174 / / 0
surveilled pisze:
Mocą jest podobne do STS-135 - ja bym dał 1g PB-22 na 40g podkładu. Dla porównania, AM-2201 robiłem 1/50, AKB48 1/25. To i tak tylko moje oszacowanie.
z tym ze ja robilem 2201 na 20 podkladu :-D a wiec 1/20 mysle bedzie dawal rade
  • 992 / 17 / 0
Jednak zamówiłe PB-22, w weekend postaram się zrecenzować to kanna. Oby było to coś pomiędzy ur-144 a akb-48, czyli przyjemne z pożytecznym. (ur-144 za bardzo trzepie ale fajnie pobudza, akb-48 za słabo kara (bo nie kara) ale jeste przyjemne) I żeby tylko w ciąg nie wpaść... :wall:
  • 744 / 29 / 0
Ciekawa i subtelna w samym działaniu substancja, bardzo dobrze usypia przy większych dawkach. Mój faworyt na chwilę obecną.

Jestem ciekaw czy ktoś może porównać pb-22 a bb-22, bo akurat osobiście nie mam porównania.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 174 / / 0
tez jestem ciekaw przedmowcy porownania, zrobilem 1/20 i idealnie sie komponuje ma to cos...
  • 612 / 43 / 0
Tak się wczoraj pokarałem tą substancją, że przez 20min leżałem i modliłem się żeby zeszło :D
Przyjemne to nie było, dziwne bo dałem nie więcej jak okolice 1mg a tak mnie wychłostało,
złapałem lekkie drgawki, coś a'la syndrom serotoninowy, sparaliżowany próbowałem zeżreć
czekokoladę, cały się ujebałem nią, faza była ostra, jak na razie podziękuję, bo jestem
widać słaby zawodnik.
Plus tej substancji to ostre OEV i stabilna stymulacja, działa nawet do 1,5h,
w przeciwieństwie do obecnych najpopularniejszych kanna, PB-22 przypomina mi stare JWH-018.

Zauważyłem alternatywne nazwy dla nowych kanna:

PB22 - QUPIC
2NE1 - APICA
5F-UR144 - XLR11
BB22 - QUCHIC
itp.

skąd te nazwy to ja nie wiem :P
  • 1472 / 26 / 0
Może takei nazwy mają uchronić pzred ewentualna delegalizacją znając nasz rząd mógłby zdelegalziwoać nieistniejący związek

a tak w ogule nie wydaje mi się aby PB był czranym koniem ,z tego co Surv pisał nie wygląda na jakis przyjemny kannabinoid
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.