Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 528 / 4 / 0
Z własnego doświadczenia i tego co piszą na haszysz, na klarowanym maśle może stać spokojnie parę miesięcy (6-7 na dłużej mi nie starczyło hehe) w zamrażalniku.
Nie wiem ile w zamrażalniku może leżeć nie klarowane, wiem że w lodówce zalecają trzymać je nie dłużej niż 2 tyg.
Dla świętego spokoju zrób na klarowanym, jak Ci się nie chcę klarować to w sklepach można zakupić gotowe.
  • 3901 / 245 / 13
w tesco mają klarowane, jest w prawdzie dużo gorsze w smaku niż samoróbka no i musi stać w lodówce (samoróbka nie).

Ghee może stać bardzo długo.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 984 / 6 / 0
może spal hasz a masełko na kanapki? ;-) przecież hasz to rozjebują ze strasznym syfem, jakieś trociny, oleje silnikowe itp.
głupio wyszło...
  • 3215 / 420 / 0
Nie bacząc na tytuł topicu napisałem w pierwszym tutaj moim poście "masło z THC". Nie będę wrzucał weń haszu, a jedynie "odpadki" z własnej uprawy. Fakt faktem głównie liście, ale trochę topów też się znajdzie; olejów silnikowych nie przewiduje :-)
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.