Byłem u prokuratora i sprawa jest o przemyt. Okazało się, że Pani z UPS najwyraźniej złożyła zeznania, że bardzo chciałem ową paczkę dostać a było tak jak napisałem: nie zamawiałem, ale jak ktoś do mnie paczkę wysyła to ją odbieram. Wypełniłem wysłane przez nią dokumenty i odesłałem z powrotem, o czym chyba zapomniała prokuratorowi powiedzieć bo był zaskoczony taką informacją. Na szczęście maila mam i już drukuje sobie wszystko by wysłać do prokuratury.
Ale żebyś nie płakał jacy tu wszyscy są na haju i majaczą tylko o papierniczym, odpowiem Ci jak teoretycznie w takiej sytuacji byś się znalazł wg tego co napisałeś:
Argument że nie zamawiałeś przesyłki i tłumaczenie że jak ktoś wysyła Ci paczkę to ją odbierasz, raczej nie stanowi w tej sytuacji żadnego argumentu na twoją obronę w sądzie, gdybyś nie potwierdził najpierw kurierowi, że to twoja przesyłka i w dodatku już wcześniej zamawiałeś ową substancję i sam przesłałeś następnie wypełnioną fałszywą dokumentację, co stawia Cię dokładnie w świetle przedstawionym przez kuriera, potwierdzającym twoje chęci do jej odbioru i de facto potwierdzenie próby przemytu, powiedz co mogłeś mieć na celu z perspektywy sądu, odsyłając spedytorowi fikcyjne dokumenty, przesyłki z chin zawierających jakieś chemikalia, a której twierdzisz że nie zamawiałeś i nie miałeś pojęcia o jej faktycznej zawartości?
a kto powiedział, że to jednostka masy, po prostu nie pamiętam ile dokładnie tego było... 1,3 z hakiem czy coś.
w tym co mi wysłała pani z ups jest 1,5 kg http://imageshack.us/f/62/meeti.png/ i na tej podstawie napisałem co to jest metyloceluloza z informacjami zaczerpniętymi z wikipedii.
celuloza chyba nie...
jaka narkomania, jaki psychotrop, przecież metyloceluloza to zwykle gówno jakiś wypełniacz i srodek przeczyszczajacy, to jakbyś dostał bagiete za zamawianie skrobi ziemniaczanej albo glukozy
do czego to się w ogole nadaje ?
do mieszania z towarem zeby robic ludzi w chuja jak się handluje ?
Cb oni się nie bawią w telefony i wątpie że takie żeczy kurierowi mówią .....Haha Jedziemy Do Cb w sprawie Paczki Schowaj sie hahah
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".